3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrdějovice si vyšláply na Slávii!


Branky


16. M. Sloup , 54. M. Sloup , 79. M. Kudrle - 63. M. Slípka
0

Na hřiště u trati tentokrát zavítala českobudějovická Slávie, průběžně druhý celek tabulky. Čekal se vyrovnaný duel a tak tomu také od úvodních minut bylo. V zakončení byli více efektivní domácí, zatímco hostům se lepila smůla na kopačky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení…

Domácí chtěli svému soupeři ukázat, kdo je na hřišti pánem a aktivní vstup do utkání jim přinesl vedoucí branku. Hrdějovice hrozily především ze standardních situací, kdy z druhého rohu těsně minul hlavou slávistickou branku Pražský. Hosté ale nespíše nebrali toto varování příliš vážně a v 17. minutě přišel trest. Na dobře zahranou standardní situaci si naběhl na přední tyč Marek Sloup a nikým neatakován poslal nohou míč za záda hostujícího gólmana. Téměř ihned po rozehrávce měla Slavie šanci na vyrovnání, ale dobrou ránu Jordána zneškodnil výborným zákrokem brankář Spěvák. Hosté přidali a postupně svého soupeře zatlačili, ale jejich útoky se těžko prokousávaly zhuštěnou obranou domácích. Dvakrát se pokusil svou střelou o vyrovnání Martin Slípka, ale Spěvák byl vždy připraven. Nejblíže vyrovnávacímu gólu byl nejspíše Hromádka, když Strobl výborně odebral soupeři míč, předal ho právě prvně jmenovanému, ten udělal kličku do středu hřiště, ale do brány se mezi tím kromě brankáře stihli naskládat i další protihráči, které Hromádka propálit nedokázal. I domácí dokázali znovu zahrozit. Po svém průniku po levé straně centroval Pražský do vápna, kde čekal Bohatý, který však na míč nedosáhl a ten prolétl těsně kolem branky hostů.

Tlak Slavie ovoce nepřinesl…

Slavie se se stavem utkání rozhodně nehodlala smířit a podle toho také vypadal její nástup do druhé půle, kdy pokračovala v dobré hře a svého soupeře dostala pod tlak. Domácí však stále velmi dobře bránili a odolávali jedné šanci hostů za druhou. V 54. minutě však přišla další rána pro Slavii. Domácí přešli z obrany do protiútoku, následoval faul na hranici velkého vápna, následoval přímý kop, který výborně rozehrál kapitán Hrdějovic Jiří Jordán, míč si našel opět Marka Sloupa, který svou druhou brankou zvyšoval na 2:0. Ani druhý gól ale hosty nezlomil a ty zaveleli k ještě většímu náporu na soupeřovu branku. Navíc trenér Kladenský zahýbal se sestavou a posílil útok o Wegenkittla, který dokázal vyhrávat spoustu individuálních soubojů. Zanedlouho poté se uvolnil ve vápně Hromádka, poslal nadýchaný centr přes celou bránu, aby následně Kindermann rozezvučel svou pravačkou tyč. V 64. Minutě se hosté dočkali snížení. Wegenkittl našel na pravé straně v dobrém náběhu Kindermanna a ten vybídl svou zpětnou přihrávkou ke skórování Slípku, 2:1. Po této brance začala být hra poněkud rozkouskovaná a hosté se marně pokoušeli o vyrovnání. V 76. minutě navíc přišel další brejk domácích. Znovu se kopalo proti bance Slavie, znovu se k míči postavil Jiří Jordán a dalším svým povedeným centrem našel hlavu Kudrleho, který se nemýlil a přidal tak gólovou pojistku pro domácí. Toto vedení si již Hrdějovice dokázaly pohlídat až do samotného závěru zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice
Jakub Novák: Asi nejsilnější tým, se kterým jsme na podzim zatím hráli. V koncovce se nám tentokrát neobvykle dařilo a hosté měli trochu smůlu. To rozhodlo. Za výhru jsme ohromně rádi.

SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): Po minulém zápase, který herně nebyl nejpovedenější, jsme přistoupili ke změně rozestavení s tím, že ovládneme hřiště kratší kombinací, vytvoříme si převahu a přijdou i góly. V rozehrávce jsme měli navrch poměrně jednoznačně, tlak místy také, ale góly dávali domácí, zradil nás faktor standardky. Prohra je tentokrát trpká, protože jsme podali lepší výkon, než minule, ale musíme ji přijmout, protože standardky ve fotbale prostě rozhodují a bilance 0:3 z nich je v jednom utkání velmi nelichotivá. Máme co zlepšovat, čekají nás ještě čtyři zápasy a chtěli bychom potvrdit dobře rozjetý podzim na slavii. Fanoušky jsme nepotěšili, ale děkujeme jim za četnou podporu v hledišti.



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
R. Spěvák [-] - M. Sloup [-] , M. Severa [-] (74. M. Kotlas [-] ) , L. Bohatý [-] (87. P. Pimienta [-] ) , M. Kudrle [-] - L. Kučera [-] , J. Fajtl [-] , M. Netočný [-] , P. Kukačka [-] - A. Pražský [-] (81. J. Suchan [-] ) , J. Jordán [-]

SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - T. Dvořák [-] (63. O. Wegenkittl [-] ) - J. Hejna [-] (85. L. Kolárik [-] ) , D. Strobl [-] (76. P. Kladenský [-] ) , D. Vondroušek [-] , M. Jordán [-] , M. Slípka [-] , T. Vršitý [-] - T. Wejskrab [-] (58. F. Pauch [-] ) , L. Hromádka [-] , P. Kindermann [-]

Hráči zápasu: M. Sloup , J. Jordán , M. Kudrle - M. Slípka .
Místo: Hrdějovice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Rinth Jan - Hanes Tomáš, Valeš Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.