3:2
(2:1)
19. J. Cifreund
64. R. Weinhard (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 10:15

10.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva góly Větřní byly na Ševětín málo


Branky


0

Ševětín znovu potvrdil, že na svém hřišti opravdu umí a opět bral tři body, když tentokrát porazil Větřní. Hosté bojovali po celý zápas. Nejprve se jim podařilo vyrovnat, ale domácí vzápětí odskočili na rozdíl dvou branek, který stačilo Větřní už jen korigovat na konečných 3:2.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první branku dokázali hosté odpovědět...

Zápas začali lépe a hlavně aktivněji domácí. Po několika slibných šancích se v 15. minutě prosadil Petr Novotný a poslal tak Ševětín do jednogólového vedení. Hosté však za pár minut přišli s odpovědí v podobě vyrovnávací branky. Té předcházel rohový kop, který vyhlavičkoval jeden z domácích obránců na hranici pokutového území, kde stál připravený kapitán hostů Weinhard a z první poslal míč zpět do vápna, ten nakonec doputoval až k nohám Cifreunda, který se z těsné blízkosti nemýlil a srovnal stav utkání na 1:1. Ševětín po vyrovnání zahodil několik velmi dobrých brankových příležitostí, ale nakonec si poslední přeci jen vzali domácí a opět to byl Petr Novotný, který podruhé poslal svůj tým do vedení. Do konce prvního poločasu již hosté odpovědět nedokázali a do šaten tak odcházel domácí tým s vedením na své straně.

Větřní už vyronat nezvládlo...

I úvod druhého poločasu patřil Ševětínu, který na svého soupeře nastoupil opět velmi aktivně a z jeho herního projevu byla patrná snaha zápas definitivně zlomit ve svůj prospěch. Domácí nejprve zahodil několik dalších slibných šancí, ale třetí branky se přeci jen dočkali. V 52. minutě po rohovém kopu Kupce a hlavičce Hindyho rozvlnil síť za zády gólmana Pavelky opět Novotný, tentokrát však Radim. Hosté si byli vědomi toho, že už nemají co ztratit a začali se více tlačit do útoku, žádnou ze svých akcí však nedokázali dotáhnout až do konce. Podobně na tom byli i domácí, kteří několikrát využili otevřené obrany Větřní, ale i oni vždy pohořeli v zakončení. V 64. minutě se po jedné z brejkových akcí dostal Weinhard až do vápna domácích, kde se dobře uvolnil přes Hanouska, který ho zastavil až za cenu faulu, sudí neváhal a nařídil pokutový kop, který sám hostující kapitán s přehledem proměnil a snížil na rozdíl jediné branky. Ve zbývajících minutách utkání už diváci žádný gól neviděli a Ševětín tak uhájil těsné vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Ševětín
Jiří Orlíček (trenér): Zápas jsme začali dobře. Po několika slibných šancích vstřelil Petr Novotný vedoucí branku. Větřní se dostalo poprvé k naší brance v 18. minutě a my jsme inkasovali vyrovnávací gól. Do konce poločasu jsme spalovali šance, ale ve 41. minutě nám zajistil vedení opět Petr Novotný. Ve druhém poločase jsme pokračovali v zahazování šancí. Po rohovém kopu Kupce a hlavičce Hindyho skóroval na 3:1 Radim Novotný. Zápas jsme si sami zkomplikovali, protože soupeř z penalty snížil na 3:2. Až do konce zápasu jsme se strachovali o výsledek. Jak se říká, po hodech (zápas na Lokomotivě ČB ) přichází půst (zápas s Větřním). Důležité jsou však tři body.

SK Větřní
Rudolf Weinhard (kapitán): Na zápas v Ševětíně jsme dorazili v jedenácti hráčích, doufám, že míň už nás jezdit nebude. Domácí se ujali vedení, na které se nám podařilo odpovědět vyrovnávací brankou. Ve 42. minutě nám však Ševětín znovu odskočil na rozdíl jednoho gólu. Druhý poločas začali domácí opět aktivně a přidali třetí gól. Poté jsme se trochu osmělili a začali jsme hrozit i my. Nakonec jsme snížili z penalty a při troše štěstí jsme mohli i vyrovnat, ale to by bylo pro domácí hodně kruté. Jejich vítězství bylo nakonec zasloužené. Jsem rád, že jsme zápas odbojovali a odehráli se ctí. Myslím, že na posledních dvacet minut naší hry se celkem dalo i koukat, na to bychom měli navázat v dalším zápase. Teď nás čeká asi zápas podzimu s Kaplicí. Ten musíme zvládnout, aby bylo na jaře ještě vůbec o co hrát.



Sestavy


SK Ševětín
J. Černý [-] - M. Hanousek [-] , A. Matoušek [-] , Z. Sváta [-] - D. Ardamica [-] (61. D. Klapuš [-] ) , T. Hindy [-] , P. Mohamed [-] , L. Kupec [-] , P. Novotný [-] - R. Novotný [-] , J. Havlíček [-] (89. V. Šíma [-] )

SK Větřní
K. Pavelka [-] - M. Votýpka [-] , J. Sukdolák [-] , R. Soukup [-] , Z. Ginzel [-] , J. Dušek [-] - R. Weinhard [-] , M. Přibyl [-] , J. Cifreund [-] , P. Sikuta [-] - M. Homer [-]

ŽK: 73. L. Kupec , 79. J. Černý - 22. R. Soukup .
Hráči zápasu: R. Novotný , P. Novotný - J. Cifreund , R. Weinhard .
Místo: Ševětín. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Lovětínský Daniel - Nedvěd Petr, Bumba František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.