Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudné pěti góly přejelo Velešín!


Branky


0

Velešín zaznamenal na půdě Roudného teprve druhou porážku v probíhající sezóně. Rozjetého nováčka domácí zmrazili pěti góly a o vítězi bylo rázem jasno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólové vedení domácích...

Velešín v minulém kole ovládl derby s Kaplicí a určitě si brousil zuby na další bodový zisk i tento víkend. Do cesty se mu však postavilo Roudné, které na domácí půdě chtělo napravit porážku na hřišti Čtyřech Dvorů. Domácí nastoupili do zápasu aktivněji, od úvodních minut byli aktivnějším týmem a z jejich herního projevu byla cítit velká touha po vítězství. Skóre utkání se ale měnilo zhruba až po půlhodině hry. Ve 29. minutě dokázal míč za záda hostujícího brankáře Kothánka dostat David Chytrý a poslal tak domácí do vedení 1:0. Ve zbývajících patnácti minutách první pětačtyřicetiminutovky už se ani jeden z týmů prosadit nedokázal a o poločasové přestávce tedy odcházeli spokojenější domácí.

Roudné se rozstřílelo...

Ani vstup do druhé poločasu nevyšel hostům z Velešína podle představ. Již ve 46. minutě se dostali domácí po gólu Ondřeje Otepky do dvougólového trháku. Této brance předcházela hrubá chyba hostující obrany, po které nařídil sudí nepřímý kop za malou domů. Z těsné blízkosti branky se Otepka nemýlil. Za dalších osm minut bylo s velešínskými opět zle. Po odrazu od břevna dorážel míč do sítě útočník domácích Matyáš Bartoš, 3:0. Zanedlouho poté dostali hosté šanci vrátit se do zápasu, ale to by museli proměnit nařízený pokutový kop, což se nakonec nestalo. V 58. minutě Roudné zvyšovalo na 4:0, když se podruhé v zápase mezi střelce zapsal David Chytrý. Brankou Petra Fišere z 84. minuty už hosté spíše jen korigovali skóre utkání. Poslední slovo však měli znovu domácí, jmenovitě Tomáš Troup, který završil bůra v síti Velešína.



Ohlasy k zápasu



FC Velešín
Stanislav Kysela (trenér): Na zápas jsme přijeli bez dvou hráčů základní sestavy, kapitána Kukačky a nejlepšího střelce mužstva Grznárika a nedokázali jsme je správně nahradit. Domácí se na měkkém terénu lépe pohybovali, nám se nedařila přihrávka, kombinace a ani důraz nebyl na patřičné úrovni. Poločasové manko jednoho gólu bylo hratelné, ovšem hrubá chyba v naší obraně hned v prvních vteřinách druhé půle, které ovšem předcházela stejně hrubá chyba pomezního rozhodčího, nás rozhodila. Z nařízeného nepřímého kopu za malou domů těsně před brankou domácí zvýšili na 2:0. Za pár minut míč odražený od břevna dorazil domácí útočník do odkryté branky a zvýšil pro domácí na 3:0. Jiskru naděje mohl znamenat náš pokutový kop, ten jsme ovšem neproměnili. Gól Fišera po parádičce Kollara byla jen kosmetická úprava výsledku. Shrnuto, domácí vyhráli zcela zaslouženě, lépe se pohybovali, kombinovali a s daleko větší motivací šli za vítězstvím.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
L. Koranda [-] - J. Vogl [-] , J. Rezek [-] , F. Vávra [-] , J. Píša [-] (69. F. Řehák [-] ) - O. Otepka [-] (58. M. Vlk [-] ) , P. Florek [-] (76. T. Troup [-] ) , M. Bartoš [-] , F. Král [-] - M. Bartizal [-] (65. C. Silva [-] ) , D. Chytrý [-] (62. M. Lerch [-] )

FC Velešín
J. Kothánek [-] (72. F. Schneider [-] ) - J. Zatloukal [-] , J. Severa [-] (50. M. Hrmo [-] ) , F. Zimek [-] , T. Jirský [-] , M. Opekar [-] - F. Rozkošný [-] , M. Kollár [-] , P. Fišer [-] - D. Petr [-] , F. Jaroš [-] (69. R. Šebesta [-] )

ŽK: 49. F. Král , 55. J. Rezek , 67. J. Píša , 68. P. Florek - 39. F. Zimek , 45. D. Petr .
Hráči zápasu: D. Chytrý , T. Troup , M. Bartoš , O. Otepka - P. Fišer .
Místo: Roudné. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Mráz Roman - Šimšík Jan, Žurek Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.