1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 10:30

11.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr ztratil ve Velešíně!


Branky


0

Vedoucí celek tabulky Dobrá Voda tentokrát zavítal na horkou půdu do Velešína. Nováček soutěže v minulém kole nezvládl zápas v Roudném, ale jinak svými výkony budí mezi soupeři respekt, což nakonec potvrdil i v tomto zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas gól nepřinesl...

Hned v úvodních minutách domácí jasně naznačili, že ze svého soupeře strach nemají a rozhodně nehodlají pouze bránit. V 8. minutě se Velešín dostal do první vážné šance zápasu, když z pravé strany centroval Grznárik, ale nabíhajícímu Petrovi se nepodařilo asi ze tří metrů míč usměrnit mezi tři tyče odkryté branky. Ve 14. minutě zahrozili domácí znovu, tentokrát pálil po rohovém kopu Šváb a následně mířil k pravé tyči Kukačka, ale jeho pokus stihl pohotovým zákrokem vykopnout jeden z bránících hráčů. Zanedlouho zahrozili i hosté, když se zmocnili míče na polovině hřiště, ale celou akci stihl včas zmařit obránce Jirský, který ukopl míč před dobíhajícím útočníkem Dobré Vody do autu. O pár minut později střílel nad domácí Rozkošný. Hosté zahrozili ještě z několika standardních situací a do několika šancí se dostal i útočník Hanzal, ale všechny zůstaly nevyužity, stejně tak tomu bylo i na straně domácích a do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu 0:0.

Domácí se ujali vedení...

Velmi aktivně nastoupil Velešín i do druhé pětačtyřicetiminutovky a odměnou mu byla vedoucí branka. Ve 49. minutě se míč dostal k Rozkošnému, ten s ním přeběhl takřka polovinu hřiště, kličkou se zbavil i hostujícího brankáře a s klidem zavěsil, 1:0 pro domácí. Ani po tomto gólu domácí nepolevili a do dobrých příležitostí se postupně dostal Fišer a po něm Petr, ani jeden z nich však míč za záda Pauera dostat nedokázal. Ve snaze se stavem zápasu něco udělat si Dobrá Voda vypracovala několik standardních situací, se kterými si však dokázala pozorná velešínská obrana vždy poradit. Domácí tedy svým bojovným výkonem a touhou po vítězství dokázali stav zápasu udržet až do závěrečného hvizdu, po kterém se mohli radovat z dalších třech bodů a skalpu prvního týmu tabulky.



Ohlasy k zápasu


FC Velešín
Stanislav Kysela (trenér): Na rozjetou a sebevědomou D. Vodu jsme se těšili a důraznou hrou s rychlým přechodem do útoku jsme ovládli úvod zápasu. Aktivita nám přinesla i první šance. V 8. minutě zprava zacentroval Grznárik, ale Petr z 3 metrů hlavou netrefil prázdnou bránu. Závar ve 14. minutě po zahraném rohu přinesl další šance v podobě střely Švába, další střelu Kukačky, směřující k tyči vykopl hostující obránce. Hosté zahrozili brejkem, když na polovině hřiště ztratil míč Zimek, ovšem obránce Jirský stačil na poslední chvilku uklidit míč do autu před dobíhajícím útočníkem. Když v další šanci přestřelil domácí Rozkošný a ani další standardky D. Vody nevedly ke gólu, do kabin se šlo za nerozhodného stavu. S aktivní hrou jsme začali i druhý poločas a odměnou byl rychlý gól Rozkošného, který utekl přes půl hřiště, položil si gólmana a pohodlně skóroval. Další šance Fišera a Petra gólem neskončily. Snaha D. Vody s výsledkem něco udělat se proměnila v několik standardek, které končily na pozorné obraně Velešína. Poctivý a odmakaný výkon ve všech řadách nám zajistil vítězství. D. Voda má vyspělý tým, ale její trochu profesorský výkon tentokrát na body nestačil.

SK Dobrá Voda
Jiří Hanousek (kapitán): Před srazem na zápas nás překvapily hodně nevídané omluvenky, jako například vaření guláše, zabíjačka nebo příjezd kamaráda. Navíc se nám v prvním poločase zranil hráč, takže na střídačce už bal připraven do hry kromě brankáře jen Petr Smejkal, kterému tímto děkuji za to, že byl ochotný s námi jet. V prvních pětačtyřiceti minutách jsme měli několik příležitostí ke skórování především Hanzalem, bohužl pro nás, žádná šance nebyla využita. Domácí hráči měli také několik šancí, ale rovněž bez gólového efektu, takž o poločase zasloužená remíza. Ve druhém poločase jsme dostali gól po našem autovém vhazování u rohového praporku na polovině soupeře! Do teď se mi té situaci nechce věřit. Každopádně za předvedený výkon ve druhé půli bychom si nezasloužili ani bod. Do konce zápasu už jsme si žádnou gólovou šanci nevypracovali a tak domácí hlavně díky bojovnému výkonu zvítězili zaslouženě. Do posledních dvou zápasů budeme muset hodně přidat, protože takhle se hrát nedá.



Sestavy


FC Velešín
J. Kothánek [-] - M. Opekar [-] , J. Zatloukal [-] , T. Jirský [-] , F. Zimek [-] , J. Šváb [-] (85. M. Kollár [-] ) - F. Kukačka [-] , F. Rozkošný [-] (90. F. Jaroš [-] ) , P. Fišer [-] - J. Grznárik [-] (87. J. Severa [-] ) , D. Petr [-]

SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - J. Peleška [-] - C. Novotný [-] , J. Hanousek [-] , F. Šafránek [-] , T. Bartoš [-] (62. M. Nedvěd [-] ) , I. Neubauer [-] , J. Dráb [-] - R. Hanzal [-] , A. Arnold [-] , P. Šteyer [-]

ŽK: 22. D. Petr , 30. J. Šváb , 64. J. Zatloukal , 90. J. Severa - 82. J. Dráb .
Hráči zápasu: F. Rozkošný .
Místo: Velešín. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Novotný Jiří - Ťupa Michal, Petričák Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.