0:1
(0:0)
90. C. Silva
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 10:00

11.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudné rozhodlo gólem v 90. minutě!


Branky


90. C. Silva
0

V sobotním dopoledni přivítaly Bavorovice na svém hřišti celek Roudného. Hrál se celkem vyrovnaný zápas, ale na gól si museli diváci počkat až do závěrečných minut utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný úvod...

Už od úvodních minut bylo jasné, že oba celky přistoupily k zápasu zodpovědně a ani jeden z nich se nechtěl dopouštět zbytečných chyb, které by mohl soupeř trestat. Prvních zhruba třicet minut se tedy hrálo spíše mezi vápny a ani jeden z týmů se do žádných vážnějších šancí, které by mohly přinést branku, nepouštěl. Teprve ve 33. minutě se do první gólovky dostal bavorovický Martiš, když se po chybě v obraně Roudného ocitl sám na malém vápně, ale svou šanci využít nedokázal a téměř odkrytou branku hostů netrefil. Dá se říci, že to byla asi největší a zároveň také jediná vážná šance první pětačtyřicetiminutovky. Ve zbývajících minutách se už ani jeden z týmů do zakončení nedostal a do šaten se tak odcházelo za stejného stavu, jakým zápas začal.

Druhý poločas už byl na šance bohatší...

O poločasové přestávce hosté zamíchali se sestavou, do druhé půle vyslali dva čerstvé hráče a na jejich hře to začalo být znát. V 55. minutě rozhodčí pustil souboj mezi domácím Boubalem a jedním z hostujících hráčů, roudenští se zmocnili míče a celou akci zakončili nebezpečnou střelou do tyče. V 62. minutě přišli hosté s další akcí, první střelu zvládl vyrazit domácí gólman Sýkora a následná dorážka nebyla uznána kvůli ofsajdovému postavení dorážejícího hráče. V 70. minutě dostali hosté výhodu zahrávat přímý kop. K míči se postavil roudenský expert na standardní situace Rezek a svou střelou orazítkoval břevno bavorovické branky. Vypadalo to, že domácím docházely v závěrečných minutách síly a soustředili se spíše už jen na udržení remízy. Ale v 90. minutě se dopustil chyby Koranda, který poslal špatnou malou domů, tu dostihl střídající Silva a se zakončením už neměl problém, 0:1 pro hosty. Na tento gól už domácí prakticky ani neměli šanci odpovědět, o chvíli později totiž následoval závěrečný hvizd hlavního sudího, který znamenal konec zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Bavorovice
Karel Franěk (trenér): Roudné přijelo s ambiciózním mladým týmem. Hráli jsme vyrovnané utkání, ale bez větších gólových šancí na obou stranách a vypadalo to, že zápas skončí nerozhodně. Ale bohužel v závěru utkání náš obránce poslal malou domů, která byla opravdu malá, hostující Silva jí vystihl a dal do prázdné brány, takže jsme zažili všichni šok, hosté pozitivní, my negativní. Dali jsme si tedy takový polovlastní gól a nezískali tak ani bod. Roudné bylo herně lepší, ale my jsme bojovali a myslím, že alespoň bod jsme si zasloužili. Bohužel fotbal je někdy krutý.

TJ Malše Roudné B
Jakub Vogl (obránce): Už od začátku zápasu bylo jasné, že se my a stejně tak ani Bavorovice nepoženou do nějakého úporného útočení. Vše bylo spíše o vyčkávání a hře odzadu. V prvním poločase se nám několikrát podařilo dostat za domácí obranu, vedenou stoperem Hadačem, ale nedokázali jsme naše útočné snažení dotáhnout do konce. Nutno však dodat, že jsme branku, po nedůslednosti v obraně, mohli také dostat. Ve druhé půli jsme vystřídáním oživili hru a začalo to být znát. Domácím začaly pomalu docházet síly a tak se pro nás otevírala okénka v jejich obraně, ovšem branku se nám dát pořád nedařilo. Trefili jsme jen dvě břevna a tyč. Na domácích už bylo vidět, že chtějí udržet remízový stav až do konce. To se jim ale vymstilo v 90. minutě, kdy po nepovedené malé domů, vstřelil branku Silva. Domácí už potom neměli žádný čas na zkorigování, a proto jsme brali tři body.



Sestavy


TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - D. Koláček [-] , T. Koranda [-] , D. Granov [-] , P. Hadač [-] , D. Novák [-] - P. Boubal [-] , T. Kučera [-] , R. Hanousek [-] - J. Martiš [-] (32. D. Eliáš [-] ) , P. Babka [-]

TJ Malše Roudné B
M. Bartizal [-] - J. Rezek [-] , P. Kössl [-] , M. Lerch [-] (46. T. Troup [-] ) , J. Vogl [-] , F. Matoušek [-] (46. M. Vlk [-] ) , F. Vávra [-] - P. Florek [-] (70. F. Řehák [-] ) , F. Král [-] , M. Bartoš [-] (80. C. Silva [-] ) - D. Chytrý [-]

ŽK: 49. P. Boubal , 61. R. Hanousek , 72. D. Koláček - 38. F. Král , 43. J. Rezek , 81. P. Kössl .
Hráči zápasu: C. Silva .
Místo: Bavorovice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kroutl Vít - Vítek Miroslav, Ryneš Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.