2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 10:15

5.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čimelice si poradily se Sedlicí a poprvé dokázaly vyhrát


Branky


0

Čimelice se loňskou sezónu praly o vysoké příčky a nebýt trošku odfláklého konce, tak se mohly dočkat umístění v první pětce. Formu z loňské sezóny tak jen marně hledají a až v pátém kole se jim podařilo poprvé zvítězit. Sedlice jsou na tom bodově stejně a pouze se 4 vstřelenými brankami mají nejhorší útok soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Sedlice přijela ke svému soupeři s dvojicí Stanislav Šteir a Martin Škulina, kteří v minulosti hájili barvy Čimelic. Naproti tomu domácí v týdnu posílili o devatenáctiletého Jakuba Svojše z Táborska, jenž se ihned zabydlel v základní sestavě domácích.

Pouhé třiminuty na hřišti pobyl záložník Jakub Převrátil, který byl faulován a po nekontrolovatelném pádu si poranil rameno. V páté minutě ale přišla i první gólová akce. Domácí zahrávali přímý kop a nejlépe se orientoval Martin Němec. Paradoxně čimeličtí v tu chvíli hráli o desíti, jelikož nestačili ještě vystřídat za zraněného Převrátila, pro něhož přijela záchranná služba.

Po půl hodině hry bylo vyrovnáno. Chytka krásnou nenápadnou střelou pokořil brankáře. Po vstřelené brance se oba celky uspokojily a fotbal se odehrával zejména mezi vápny a k ohrožení branky příliš nedocházelo. Během druhého poločasu přišel do hry Filip Čadek, jenž se po pár minutách dokázal prosadit a rozhodnout tak o výhře svého týmu.

Utkání příliš krásy nenabídlo a možná jen poukázalo na momentální rozpoložení obou celků. Jak již bylo podotknuto, tak Čimelice zatím zažívají těžký vstup do soutěže a ta lokomotiva z loňského roku se rozjíždí pomaleji. Sedlice si pro bod jely, ale opět z venku vyšly naprázdno.

Čimelice jedou na půdu Dačic a Sedlice se budou snažit překvapit se skvělými Katovicemi.

 

Foto: Jan Škrle



Ohlasy k zápasu


SK SIKO Čimelice
Filip Čadek (Čimelice): Po několika nepovedenych zápasech jsme šli do zápasu se Sedlici s jasným cílem a to vyhrát. Utkání jsme rozehrali dobře a myslím ze první poločas jsme byli lepší. Druha půlka uz z naši strany byla horší a Sedlice nas začala přehrávat a byla lepší. Nakonec jsme utkání zvládli a vyhráli jsme 2:1. Jsme s výsledkem spokojený a budeme se snazit potvrdit kvalitu i v příštím zápase.

TJ Sokol Sedlice
Stanislav Šteier (Sedlice): Šancí jsme měli hodně, ale nedokázali jsme je využít. Obě branky dal soupeř z protiútoku, které měli zdobit spíše nás. Ke konci zápasu si Čimelice už vedení pohlídaly.



Sestavy


SK SIKO Čimelice
J. Satrapa [-] - K. Řezáč [-] , Z. Pšenička [-] , M. Němec [-] , M. Němec [-] - M. Surovčík [-] , M. Nekl [-] , J. Převrátil [-] (8. J. Petráš [-] ) , D. Varhan [-] (74. F. Čadek [-] ) - P. Pávec [-] , J. Svojše [-]

TJ Sokol Sedlice
M. Vančát [-] - J. Čabrádek [-] , J. Obleser [-] (87. M. Běloušek [-] ) , V. Klíma [-] , M. Škulina [-] - S. Šteier [-] , F. Chytka [-] (55. J. Němec [-] ) , M. Šrámek [-] , J. Brož [-] - Z. Mikeš [-] , D. Sandr [-]

ŽK: 61. D. Varhan - 20. J. Čabrádek , 62. J. Obleser , 90. M. Vančát .
Místo: Čimelice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.