0:4
(0:3)
9. T. Mazouch
31. M. Kroupa (vl.)
36. M. Dvořák
70. P. Rybák (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběslav rozstřílela Osek a útočí na druhé místo


Branky


9. T. Mazouch , 31. M. Kroupa (vl.) , 36. M. Dvořák , 70. P. Rybák (vl.)
0

Velmi překvapivým výsledkem skončil zápas mezi Osekem a Soběslaví. Hosté zažili skvělý vstup do sezóny a forma jim stále drží. Předpokládalo se vyrovnané utkání,  místo toho si Soběslav vcelku snadno dokráčela pro tři body a to je posunulo na třetí příčku, pouhý bod za Jankov. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tak takový průběh nečekal ani největší optimista na straně Soběslavi, ale ani největší pesimista Oseku. Dalo by se to nazvat přímo jatkami na zeleném pažitu. Osek prožil možná nejhorší utkání za dobu, co se objevuje v krajském přeboru. Odevzdanost a naprostá nechuť se zápasem něco udělat byla viditelná a musela rozzuřit nejednoho fanouška domácích.

Soběslav přijela do Oseku v roli příjemného překvapení první čtvrtiny ročníku. Vždyť takový vstup Rašelina už dlouho nepamatuje. Po suverénní výhře na půdě Oseku se tyčí na třetí pozici se součtem 18 bodů z devíti kol, což znamená v průměru dva body na zápas.

Po výhře v Oseku je spokojen i kapitán hostů Jan Boháč, který situaci komentoval pozitivně. „Došlo k historickému okamžiku, v Oseku jsme se vždycky trápili a konečně jsme tu smůlu protrhly,“ smál se jeden z pilířů zadních řad.

Galavečer soběslavských začal už v deváté minutě, kdy se prosadil tradiční ofenzivní tahoun Tomáš Mazouch. Soběslavi gól rapidně pomohl a tlačil se do zakončení častěji, než domácí mančaft. Po půl hodině hry přišel centr ze strany do vápna Oseku a překvapený Hřebejk lovil míč ze sítě podruhé. Tentokrát si vlastence vstřelil Kroupa, jenž se přes snahu odvrátit míč do bezpečí stal smolařem první půle. Hosté na tlaku neubírali a v 36.minutě přišla pojišťovací branka a destrukce domácích byla zcela viditelná. Dvořák zvýšil už na 3:0. Poločas jak z hororu zažili naprosto decimovaní hráči Oseku. Dle očekávání došlo i ke střídání, kdy se ze hřiště poroučel Kuneš a nahradil ho Dohonyi.

 

Ve druhém poločase se domácí přeci jen trošku vzpamatovali, ale většina akcí končila buď před vápnem nebo zasáhl skvělý Kuník.

Rozložení domácího týmu navíc potvrdil kapitán Rybák, který se jako druhý hráč Oseku prosadil do špatné branky. I on, stejně jako Kroupa, překonal vlastního brankáře.

Trenér Jaroslav Voříšek musel snést nepříjemnou prohru na domácím hřišti. Osek pojede příští kolo do Veselí nad Lužnicí, kde je v tomto rozpoložení rozhodně nečeká lehký zápas. Soběslav svou formu bude chtít potvrdit proti Rudolfovu, kterému se venku příliš nedaří. Ovšem to stejné se dá říct i o Soběslavi doma, kde v pěti zápasech vyhrála pouhé dva a třikrát šla z hřiště poražena.



Ohlasy k zápasu


TJ Osek
Martin Carda (Osek): Snad jsme si vybrali smůlu na celý podzim. K tomu si ještě musíme sednout a celou situaci probrat a pokusit se příští týden ve Veselí o nápravu. Tento zápas se mi vážně těžko hodnotí, jelikož prohrát doma o čtyři góly značí nějaký problém.

FK Spartak Soběslav
Jan Boháč (Soběslav): Do Oseka jsme si jeli určitě minimálně pro bod. Venku se nám daří takže jsme si věřili, že něco můžeme odvézt a od prvních minut po tom jasně šli. Zápas jsme rozhodli už v první půli kdy jsme dali 3 góly. Pak už jsme si to i přes par šanci domácích dokázali pohlídat a zaslouzeně si odvezli 3 body, které budeme chtít potvrdit i doma proti Rudolfovu.



Sestavy


TJ Osek
T. Hřebejk [-] - M. Krejčí [-] , M. Carda [-] , P. Rybák [-] , R. Kuneš [-] (46. V. Dohonyi [-] ) - M. Kroupa [-] , S. Hosnedl [-] , J. Schánělec [-] , J. Mráz [-] - V. Uher [-] , L. Blažečka [-] (62. J. Novák [-] )

FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - L. Podráský [-] , J. Boháč [-] , O. Madar [-] , M. Hromada [-] - T. Mazouch [-] , V. Žalda [-] , J. Peltán [-] (85. K. Pazdera [-] ) , M. Mazouch [-] (80. D. Doležal [-] ) - J. Šmídmajer [-] (89. L. Hromada [-] ) , M. Dvořák [-]

ŽK: 65. J. Mráz - 33. M. Mazouch .
Místo: Osek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.