4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2019 14:00

10.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebsko bere tři body


Branky


3

Report zaslal a na zápase fotil Jiří Funk. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

První šanci si vytvořilo Třebsko ve 2.minutě,ale Dušek mířil těsně vedle. V 16.minutě udržel míč na hrací ploše skvělým zákrokem Šváb.Přesným centrem našel Bohuňka,který střelou přes hlavu nedal Švarcovi v bráně Spartaku šanci – 1:0. Třebsko v první půli na hřišti jasně dominovalo.V koncovce se však nedokázali prosadit. Ve 21.minutě měl dobrou pozici po přihrávce Synka Bohuněk.Jeho střela však těsně minula branku hostů.Stejně tak ve 33.minutě hlavička Praise a ve 44.minutě Duška. Hosté se dostali k zakončení až v samém závěru  poločasu.Střelu Hančára však Tošovský(který se postavil mezi tyče domácí branky za potrestaného Říhu) vyboxoval.

Domácí si vedení pohlídali

V druhém poločase se dostali do první šance ve 47.minutě hráči Spartaku.Střelu Pavlišty Jaroš skvělým obranným zákrokem zblokoval na roh.52.minuta přinesla velkou šanci domácího Švába,který ale sám na hranici pokutového území nedokázal Švarce přelobovat. Další šancí v 60.minutě po centru Bohuňka a přihrávce Synka už však nepohrdl Šperer,který si udělal z obrany Spartaku slalomovou dráhu a svým prvním gólem za Třebsko zvýšil na 2:0. V 73.minutě se skvěle uvolnil na pravé straně Prais,jeho centr si našel Synek,ale jeho střela jen těsně minula branku Spartaku. Poté se dostal k zakončení hostující Voříšek.Dušek jeho střelu na Tošovskýho nepustil a odvrátil ji pouze na roh. Z protiútoku v 75.minutě založil akci Třebska Prais,který opět unikl po pravé straně.Tentokrát vyzval centrem ke skórování Bohuňka,který se v zakončení nemýlil a přidal další gól – 3:0. Spartak se dočkal gólu v 81.minutě.Nekolný centroval do vápna a míč se snesl do brány,kde už nedokázal Tošovský zareagovat a snížil na 3:1. Hosté se poté nadechli k závěrečnému tlaku,ale ani velká šance Hančára z 87.minuty gólem neskončila. Naopak v poslední minutě byl ve vápně podražen gólmanem Švarcem Strama a sudí Burian nařídil pokutový kop.Švarc ještě nesmyslně sebral míč ze značky pokutového kopu a po jeho zakopnutí obdržel červenou kartu. Kubíček si teda na zahrání penalty ještě chvíli počkal.Ani to ho však nerozhodilo a přesnou střelou k tyči uzavřel stav utkání na konečných 4:1.



Sestavy


SK Třebsko
J. Tošovský [-] - P. Prais [-] (81. P. Špeta [-] ) , V. Hájek [-] , T. Dušek [-] , V. Jaroš [-] - J. Šperer [-] , P. Šváb [-] , F. Kaňa [-] (77. O. Kubíček [-] ) , M. Synek [-] (76. J. Horáček [-] ) , F. Chytka [-] - D. Bohuněk [-]

Spartak Příbram B
J. Švarc [-] - R. Lagron [-] (46. J. Pavlišta [-] ) , M. Rotter [-] (60. J. Voříšek [-] ) , D. Hančár [-] , S. Švihla [-] (46. T. Machek [-] ) , J. Pilík [-] , T. Vlasatý [-] (66. F. Berka [-] ) , M. Laffar [-] (75. M. Nekolný [-] ) , M. Mašek [-] , P. Mezera [-] , J. Opička [-]

ŽK: 17. P. Šváb - 8. T. Vlasatý , 11. J. Pilík , 43. S. Švihla , 69. T. Machek . ČK: 90. J. Švarc .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Burian Petr - ANTAL Jan, ŘÍHA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 18:09

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 14:00

Tip: výhra domácích