Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2019 16:00

8.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebsko dotahovalo marně


Branky


4

Na zápase fotil a report zaslal Jiří Funk. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Ve 3.minutě si první šanci vypracovali domácí.Dušek centrem našel Tošovskýho,ale ten pálil jen vedle Petříkovi branky a stejně dopadla i šance Kani v 10.minutě. 13.minuta přinesla výhodu tr.kopu pro Bohutín,na který si naběhl Kunc a hlavou překonal Říhu v brance domácích – 0:1. V 18.minutě byl faulován v pokutovém území Kaňa,ale Tošovský poslal míč z penalty mimo tyče Bohutínské branky. Třebsko se dopustilo ve 28.minutě špatné rozehrávky,čehož využil hostující Buch,který přidal další branku Bohutína – 0:2. Ve 30.minutě rozehrávali hosté roh.Říha nejprve vyrazil jejich střelu,ale na dorážku Bittnera byl již krátký – 0:3. Třebsko se dostalo znovu do zápasu ve 35.minutě.Tošovský se opřel do míče z 25 metrů a trefil přesně k tyči Petříkovi branky – 1:3. Ovšem hned z protiútoku se trefil hostující Petřík a bylo to opět o tři góly – 1:4. Ve 37.minutě se ujal rozehrávky tr.kopu Tošovský a přímou střelou rozvlnil síť Bohutína po druhé – 2:4. V první půli si hosté vypracovali ještě jednu velkou šanci ve 42.minutě,ale Petříka skvěle vychytal Říha.

Hosté si vedení pohlídali

Druhá půle se odehrávala po více času v režii domácích,ale hosté si vedení hlídali. V 68.minutě se mohl prosadit střídající Šváb,ale jeho hlavička skončila těsně vedle tyče hostující branky. Poté se dostali do šance i hosté,ale ani jejich střela se nevešla mezi tyče domácí branky. Domácí se dočkali další branky v 86.minutě.Tošovský zahrával rohový kop,který poslal přímo za záda Petříka a zkompletoval svůj hattrick – 3:4. Třebsko se tlačilo za vyrovnáním,čehož využil bohutínský Čížek,ale ani on nemířil sám před Říhou přesně. V poslední minutě měl po přihrávce Sládka šanci na vyrovnání Šváb.Jeho střela však skončila těsně vedle branky a tak si Bohutín odvezl všechny body.



Sestavy


SK Třebsko
M. Říha [-] - T. Dušek [-] , V. Jaroš [-] (81. T. Kolařík [-] ) , V. Hájek [-] - J. Šperer [-] , J. Tošovský [-] , F. Kaňa [-] (67. P. Šváb [-] ) , M. Synek [-] (77. B. Sládek [-] ) , F. Chytka [-] (86. J. Horáček [-] ) , P. Prais [-] (88. P. Špeta [-] ) - D. Bohuněk [-]

Litavan Bohutín
R. Petřík [-] - J. Čížek [-] , P. Petřík [-] , T. Rákosník [-] , L. Kunc [-] , Z. Buch [-] , T. Pospíchal [-] (81. T. Spousta [-] ) , P. Smetanka [-] , P. Mak [-] , J. Bittner [-] , J. Gregor [-]

ŽK: 58. Z. Buch .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Schořovský Jan - HOLAN Jan, SOUKUP Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 19:56

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích