1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 17:00

2.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


4

Report zaslal Jiří Funk. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase nerozhodně

Hned v 1.minutě se dostali do obrovské šance hráči Jinec,když jejich útočník obešel hostujícího gólmana,ale k překvapení všech netrefil prázdnou branku. 6.minuta už ale přinesla domácím radost.Obránce Třebska Hájek zahrál hlavou malou domů,kterou vystihl domácí Skalník a z úhlu poslal míč za záda Říhy– 1:0. Ve 24.minutě mohl srovnat Kaňa,ale sám před bránou domácích nedokázal trefit balón. Ovšem hned o minutu později zahrával tr.kop Tošovský a přesnou střelou nedal gólmanovi Jinec Suskovi šanci,když vymetl pavučiny jeho pravého rohu branky 1:1. Ve 29.minutě zahrávali tr.kop hráči Jinec.S povedenou hlavičkou si však gólman Třebska Říha poradil a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Hosté po pauze rozhodli

Do druhé půle vstoupili aktivněji hosté.V 54.minutě vyslal do breaku Tošovský kolmicí Švába,který si poradil z obranou domácích a přesnou přihrávkou vybídl ke skórování Kaňu,který se tentokrát z blízka nemýlil a strhl vedení na stranu Třebska – 1:2. Poté zahrozili opět domácí,ale v 58.minutě trefili pouze tyč. Domácí se snažili o vyrovnání,leč obrana Třebska spolu s Říhou v brance držela pevně a nepřipouštěla větší komplikace. V 74.minutě mohl rozhodnout hostující Tošovský,ale s jeho nízkým lobem si domácí gólman poradil. Závěr zápasu byl spíše v režii Jinec,ale Třebsko již vedení udrželo a odvezlo si cenné vítězství a po dvou kolech této sezóny má plný počet bodů.



Sestavy


SK Jince 1921
M. Susko [-] - J. Skalník [-] , P. Fenik [-] , J. John [-] , J. Hausner [-] , T. Zadina [-] , D. Dendys [-] (80. M. Hubrt [-] ) , M. Beneš [-] , M. Dendys [-] (57. L. Dráb [-] ) , T. Anděl [-] , A. Hůla [-] (88. S. Pechlát [-] )

SK Třebsko
M. Říha [-] - T. Dušek [-] , V. Hájek [-] , P. Šváb [-] - J. Strama [-] , P. Prais [-] , J. Horáček [-] (82. R. Míčka [-] ) , J. Tošovský [-] , J. Šperer [-] - O. Kubíček [-] (46. P. Špeta [-] ) , F. Kaňa [-]

ŽK: 45. T. Dušek , 85. J. Strama .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Schořovský Jan - BROŽ Roman, KELNER Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů