Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.11.2019 11:00

13.kolo, Středočeský | Mělník | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

4.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeviněves bere tři body


Branky


5

Report zaslal Jaroslav Kysela. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Poslední utkání podzimní části sehrála Jeviněves doma proti Hostínu. Ten byl v utkání jasným favoritem, neboť před utkáním okupoval třetí příčku tabulky, zatímco Jeviněves se krčila se třemi body suverénně na posledním místě. Navíc její soupisku kosila zranění. Honza Šelicha víe jak měsíc léčí svalové zranění, podobně jako Milan Tovara, z minulého utkání si odnesli zranění Pavel Macák s Petrem Novotným. Celý podzim, krom jednoho poločasu, pak z neznámých důvodů nechodí Tomáš Janovský. Sestavu domácích tedy doplnil výjimečně Víťa Hrdlička. Hostín dle předpokladů diktoval tempo celý první poločas, byl aktivnější, ale oproti Veltrusům, s nimiž Jeviněvští měřili síly minulý týden, působil těžkopádně. I když se hrálo v naprosté většině na polovině domácích, Hostín se dostal jen k několika nepříliš nebezpečným střelám z vápna a několika závarům, ale vyloženou šanci si nevytvořil. Ovšem deset minut před poločasem se probil šestnáctkou Košari a pak již nikým neobtěžován z deseti metrů nedal domácímu gólmanovi šanci přesnou střelou k pravé tyči. Domácí hráči ohrozili branku Hostína v první půli snad jedinkrát slabou střelou z vápna. 

Domácí po pauze otočili

Ve druhé půli, když už málokdo očekával nějaký zvrat, se hra začala vyrovnávat, zvedla se především záložní řada domácích a tím pomohla jak směrem do defenzívy tak dopředu. Hra se posunula více do středu hřiště, hostům to otupilo útočné hroty a naopak přibyla jim práce v defenzívě. Ne že by si snad Jeviněves vytvořila tlak, ale aspoň zaměstnávala defenzívu Hostína. Půl hodiny do konce utkání napřáhl Milan Janovský ze třiceti metrů ke střele, ta přeletěla zkoprnělého golmana a od břevna se odrazila k Jirkovi Kokšálovi, který jej v nervy drásajícím souboji sám se sebou dopravil do sítě a vyrovnal tak na 1:1. Hosté však nehodlali ztratit na půdě outsidera jakékoliv body, snažili se více útočit, ale naráželi už na pevnou defenzívu. Jediný vážnější moment kdy byl hostínský útočník tváři v tvář s domácím Kyselou v brance ale dopadl pro domácí dobře a pak už přišel asi nejlepší jeviněvský moment podzimu. Milan Janovský zahrál rohový kop, který dolétl až k Jirkovi Kokšálovi na zadní tyč a ten jej krásnou hlavičkou poslal do branky. 2:1 pro domácí v 90. minutě. Brzy nato odpískal rozhodčí Eder konec utkání a Jeviněves tak došla ke druhému vítězství v sezoně. Za druhý poločas zaslouženě, celkově by ale utkání slušela remíza. Jeviněves zůstává po podzimu se šesti body na posledním místě. Před ní je pak Vysoká B s 11 body, Ovčáry s 11 body a Kly se 14 body. Tabulku vedou Lobkovice se 34 body před Vehlovicemi (30 bodů).

 

Jeviněves je tak v sestupu namočená až po uši. Poslední příčka je ale zaslouženým výsledkem kvality hry a celkového přístupu a musela by nastat velká změna, aby tomu bylo na jaře jinak.



Sestavy


TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - M. Malý [-] , J. Kokšal [-] , J. Špád [-] , M. Schoř [-] , V. Hrdlička [-] , P. Duchoslav [-] , D. Velický [-] , M. Paul [-] , T. Navrátil [-] , M. Janovský [-]

TJ Sokol Hostín
D. Hubička [-] - M. Orgoník [-] , T. Hubička [-] , V. Janůrek [-] , K. Hora [-] (65. J. Teplý [-] ) , D. Kišari [-] , M. Chládek [-] , R. Kišari [-] , J. Nejedlý [-] (46. M. Havrda [-] ) , M. Vyležík [-] , J. Niessner [-]

ŽK: 53. R. Kišari , 70. J. Niessner , 84. M. Havrda .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: EDER Oldřich - KULHÁNEK Vladimír, MELICH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 11. 2019 09:41
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 10:25

Tip: výhra hostů