Újezd si venku zastřílel


Branky


5

Report zaslal Petr Leksa. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

V 5.kole soutěže se střetly týmy, které minulou sezónu bojovaly o udržení ve 3.třídě SK Doubravan Újezd se spolu se Zadní Třebání v loňské sezóně potácel na pokraji sestupu do 4. třídy. V letošní sezóně se Doubravanu daří o něco lépe než Třebáni. Pro Doubravan, který jako jeden z mála klubů má rezervní béčko, má každý bodový zisk vekou cenu. Do nedělního zápasu zasáhli i 3 hráči, kteří měli v nohách utkání Doubravanu B proti Běštínu (Kop, Tauš, Štochl R.). Hostující tým nastoupil do zápasu s vervou a v rozmezí 5.-20. minuty domácím vstřelil tři góly. Zejména krásná rána Z.Javůrka, kterou zvyšoval na 3:0, by mohla být v nominaci na gól měsíce. Domácí sice nesložili zbraně a zápas rozhodně nevzdali, ale Doubravan jim svoji hrou nedovolili téměř žádnou šanci. Naopak další gól přidal ještě do poločasu D.Štich.

Hosté si vedení pohlídali

Ve druhém poločase se domácí ještě pokusili zvýšit úsilí, ale obrat ve vývoji hry Doubravan nedopustil. Po krásné kombinaci do skoro prázdné branky zvyšoval na 5:0 K.Výrut. Skóre korigovali domácí v 71.minutě po lehkovážné rozehrávce hostí v obraně. Domácí útočník nabídnutou šanci nepohrdl a snížil na 5:1.  Po další kombinační akci hosté opět zvýšili na pětigólový rozdíl a o utkání bylo rozhodnuto. Navíc hosté některé další velké příležitosti neproměnili - mimo jiné J.Tauš dvakrát nastřelil břevno domácí branky. Doubravan odvedl dobrý týmový výkon. Respekt si zaslouží domácí tým, který ani za celkem výrazně nepříznivého stavu zápas „nezabalil“. Ocenit je potřeba i výkon rozhodčího, který si při několika emotivnějších situacích dokázal zjednat pořádek a citlivě řídil průběh celého utkání.



Sestavy


TJ Ostrovan Zadní Třebaň
Z. Bilec [-] - P. Šebek [-] , P. Hejlek [-] (70. Š. Hrbek [-] ) , O. Soudný [-] , P. Šebek [-] (26. M. Parkán [-] ) , D. Neubauer [-] , M. Vostarek [-] , M. Jílek [-] , P. Tomášek [-] (61. J. Neubauer [-] ) , V. Skramužský [-] , D. Sedláček [-]

SK Doubravan Újezd
K. Štochl [-] - D. Ptáček [-] , J. Leksa [-] , D. Štich [-] (87. R. Štochl [-] ) , Z. Javůrek [-] (46. K. Výrut [-] ) , V. Kop [-] (63. J. Tauš [-] ) , M. Šimek [-] , J. Kácha [-] , M. Dlugoš [-] , R. Kyncl [-] , V. Krásný [-]

ŽK: 76. J. Neubauer , 89. M. Jílek - 63. M. Šimek , 89. M. Dlugoš .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PÁNEK Michal - MALÝ Martin (N), MOUTELÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 9. 2019 09:57
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích