Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2019 14:00

12.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Rezerva spustila po první brance lavinu a nakonec se „čepovala“ desítka


8

Úvodní půlhodinu stačila Březová stíhat a pokrývat útočnou aktivitu rezervy a dostala se i na polovinu soupeře. První branka jakoby otevřela hráze padající gólové lavině. Nakonec se na Máchovně čepovala populární desítka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bednárik se trefil po půlhodině hry

Ve 34. minutě po rohovém kopu se v záklonu trefil na přední tyč Bednírik 1:0. Ve 38. minutě po ztrátě koncentrace vzniklo přečíslení a Bednárik postupoval sám na brankáře a podél něj 2:0. Hned ve 41. minutě přinesla přesný pas Krause a Pošmurný do prázdné branky 3:0.

Grajcar vymetl šibenici

Ve druhém dějství měli hosté přece jen jeden náznak čestného úspěchu, když Müller orazítkoval břevno. Hru dirigoval jako správný režisér Roman Grajcar a zařídil i nejhezčí branku zápasu, když z 18 metrů vymetl šibenici. Většina branek se zrodila z přečíslení, rychlých protiútoků a samostatných úniků zakončených do prázdné branky. Ernest Bílý si k brance pomohl nefalšovaným „hokejovým blafákem“.

Reportáž ve spolupráci s panem Sýkorou.



Sestavy


Český Lev - Union Beroun B
D. Skučko [-] - R. Pošmurný [-] (55. J. Tlamsa [-] ) , P. Vopěnka [-] , M. Novák [-] , V. Hrdlička [-] , T. Kraus [-] (82. A. Rigo [-] ) , N. Bednárik [-] (46. E. Bíllý [-] ) , R. Grajcar [-] , M. Krčma [-] , O. Slabý [-] , M. Havlíček [-] (68. D. Stehlík [-] )

SK Březová – Bzová
M. Košťálek [-] - D. Vopršál [-] (58. D. Novák [-] ) , M. Barták [-] , P. Nečas [-] , R. Kuška [-] , D. Pavlík [-] , J. Beneš [-] (46. P. Vokáč [-] ) , T. Lorenc [-] , M. Müller [-] , R. Sitta [-] (78. M. Košťálek [-] ) , J. Hubka [-]

Hráči zápasu: R. Grajcar .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HÁJEK Václav - KAREŠ Miroslav, FRANC Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Jan Novák
Tip experta: výhra domácích

Předpokládám, že půjde výsledkově o jednoznačný zápas.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích