Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 10:15

12.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zaječov díky střelecké produktivitě dovezl z Čechie cennou výhru


Branky


7

Nečekaná, ale zcela zasloužená výhra Zaječova. Rozhodla o ní maximální střelecká produktivita. Čerstvě zapískované hřiště za neustálého drobného deště předurčilo téměř anglický terén, který vyhovoval rychlé hře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nechytatelný volej Morsteina znamenal vedení

Ve 4. minutě prováhal v pokutovém území slibné zakončení Frydrych. V 18. minutě povedený centr Patery nechtěně odvrátil M. Sommr hlavou za sebe a nechytatelný volej Morsteina z 8 metrů znamenal vedení 1:0. Ve 30. minutě posadil Braun rohový kop na horní hranu břevna. Z protiútoku se Morstein obtočil uvnitř šestnáctky podél obránce a zakončil metr mimo. Ve 35. minutě se na hraně velkého vápna chytrou finesou uvolnil Kaniok, střelu brankář Merhout s problémy vyrazil, Kaniok pokračoval a zblízka do prázdné branky vyrovnal 1:1. Ve 42. minutě vyslal Cihelka z 22 metrů umístěnou střelu, brankář Štěpánek předvedl skvělý zákrok.

Druhý poločas se hostům náramně vyvedl

Po obrátce se vydařil dlouhý pas Cihelkovi na rozběhlého Morsteina, jenž z úhlu ze 13 metrů dobře mířil k tyči, brankář Štěpánek opět zachránil. Po chvíli Morstein v podobné situaci neuspěl, brankář nohou odvrátil. V 65. minutě se Zaječov dostal v druhém dějství poprvé na polovinu soupeře, nenápadný protiútok založil průnikovou přihrávkou Tomášek a křížná střela M. Ungra ze 14 metrů znamenala stav 1:2. Hned z rozehrávky nacentroval Vlček a Morstein zblízka hlavou vyrovnal 2:2. Poté po rohovém kopu zakončil Vávra hlavou mimo a nikdo nečekal, že to bylo poslední vážnější zakončení ze strany Čechie. V 69. minutě se odhodlal k střele z 18 metrů Černý, míč sice nepříjemně zaplaval, přesto byl chytatelný, jenže bylo 2:3. V 74. minutě se zrodila rychlá křídelní akce, překrásně přenesl hru M. Ungr a ze 7 metrů se Šimůnek nemýlil 2:4. V 83. minutě zbytečně přišel obránce o míč, Braun vymyslel nezištnou přihrávku a z 4 metrů M. Ungr pohodlně 2:5.

Nejlepší hráči Jáchymova: Morstein, Cihelka, Patera

Nejlepší hráči Zaječova: M. Ungr, Černý, Šimůnek, Kaniok, Štěpánek

Reportáž ve spolupráci s panem Sýkorou.

Článek na stránkách Čechie



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Nový Jáchymov
Nový Jáchymov: Do svého posledního letošního utkání nastoupila Čechie na domácím hřišti proti soupeři z kraje okresu po více než třiceti letech. Oba celky před časem uzavřely dohodu, aby mohly „hodnotit sezónu“ již v sobotu.

Zaječov
TJ Zaječov: Zakončení sezóny nemohlo dopadnout lépe. Jáchymov jsme sestřelili bůrem a po podzimní části sezóny máme na kontě 20 bodů a nejhůře skončíme na 5 místě!



Sestavy


TJ Čechie Nový Jáchymov
Z. Merhout [-] - T. Cihelka [-] , M. Krákora [-] , M. Stárek [-] , J. Havel [-] - T. Frydrych [-] , V. Cimpa [-] (75. K. Pecha [-] ) , R. Vávra [-] , L. Patera [-] - J. Morstein [-] , M. Vlček [-] (82. Y. Odeesho [-] )

Zaječov
J. Štěpánek [-] - R. Tomášek [-] , M. Sommr [-] , D. Černý [-] , J. Velvarský [-] - R. Kaniok [-] , V. Šos [-] (66. J. Velvarský [-] ) , P. Šimůnek [-] - R. Vurm [-] (86. L. Cipra [-] ) , T. Braun [-] (86. M. Parkos [-] ) , M. Ungr [-]

ŽK: 80. J. Havel - 82. J. Velvarský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Červenka Martin - ŠPICL Jan, SETNIČKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Jan Novák
Tip experta: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích