T. Pergl 70.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.10.2019 14:30

10.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neumětely byly Žebráku důstojným soupeřem, ale nakonec padly


Branky


70. T. Pergl
6

Tentokrát v podání Žebráka žádná hitparáda, přesto možno podotknout, že není umění vyhrát, když se vše daří, síla mužstva se ukáže, když to moc nikomu nejde. Chybělo větší nasazení a přesné přihrávky ze zálohy. Favorit připadal, jakoby se domníval, že se soupeř porazí sám. Neumětely byly překvapivě důstojným soupeřem, místy, zejména po přestávce dokonce i lepším týmem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nebezpečný trestný kop Žaluda nikdo netečoval

Domácím chyběl A. Vokáč, soupeři Laštovička a Jar. Šebek. Hned v úvodní minutě se dostal do slibné brankové možnosti Vajs, zakončení z bezprostřední blízkosti odvrátil brankář D. Špicl. Poté k vidění neurovnaný průběh a spíše ospalý fotbal. Ve 14. minutě po akci Herejta překopl Vajs. Na druhé straně Vršecký zakončil nepatrně vedle. Ve 22. minutě nebezpečný trestný kop z kopaček Žaluda prošel napříč celým malým vápnem, nikdo netečoval a brankář D. Špicl zachránil. Žebrák chyboval nakopáváním vysokých míčů, všechny suverénně odvracel stoper Pavel Kalina.

T. Pergl pěknou hlavičkou zařídil domácím výhru

Po změně stran ve 49. minutě zabránil Kačírek pádem pod nohy Hejdukovi ve skórování. V 64. minutě střílel Kučera ze 14 metrů, jistý zákrok předvedl brankář D. Špicl. Rozhodující moment utkání se zrodil v 70. minutě, kdy po zbytečném nedovoleném zákroku na půlícím kruhu zahrával Žalud standardku, byla ideálně zahraná a z 9 metrů výtečnou hlavičkou zařídil T. Pergl vedení. V 73. minutě střílený centr Vršeckého prošel přes pokutové území mimo. Postupně se domácí zatáhli a doslova bránili výsledek. Blízko vyrovnání byli Šemíci v 82. minutě po centru se M. Ciprián z 8 metrů špatně trefil a míč zapadl metr od tyče do zázemí. Neumětelům se nevydařil ani zoufalý nápor v nastavení, do kterého se zapojil i brankář.

Nejlepší hráči Žebráka: Kuník, Žalud

Nejlepší hráči Neumětel: Kalina, Tůma, D. Špicl, K. Ciprian

Reportáž ve spolupráci s panem Sýkorou.



Sestavy


TJ Spartak TOS Žebrák
L. Kačírek [-] - K. Vajs [-] (76. V. Kebrle [-] ) , D. Spousta [-] , M. Fiala [-] (62. T. Pergl [-] ) , I. Kučera [-] (90. U. Suček [-] ) , M. Žalud [-] , M. Herejt [-] , A. Procházka [-] , T. Kuník [-] , D. Černý [-] , J. Novák [-]

SK Horymír Neumětely
D. Špicl [-] - V. Bláha [-] , E. Šuster [-] , K. Hejduk [-] , P. Kalina [-] , L. Konopásek [-] , M. Vršecký [-] , L. Tůma [-] , K. Ciprian [-] , J. Konopásek [-] (46. P. Míka [-] ) , M. Ciprian [-]

ŽK: 79. M. Žalud - 22. M. Ciprian , 65. P. Míka , 69. E. Šuster .
Hráči zápasu: M. Žalud , T. Kuník - D. Špicl , P. Kalina , L. Tůma , K. Ciprian .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: HÁJEK Václav - ŠPICL Jan, SETNIČKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2019 19:49

Tip experta: výhra domácích

Žebrák potvrdí skvělou formu.

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 16:16

Tip: výhra domácích