Zápas byl zrušen

Březová ve slátané sestavě nestačila na Zaječov


Branky


35. M. Sommr , 74. V. Kubička , 80. R. Vurm
8

Domácí favorit měl celý zápas převahu, soupeř ve slátané sestavě hrál z nouze klasického „zaňdoura“. Občas zahrozil protiútokem a při lepší mušce mohl dát dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

M. Sommr trefil z 26 metrů šibenici

Domácí bez Šimůnka, hostům chyběli Dupač, Sitta, Beneš, Lorenc, museli nastoupit Zbyněk Vokáč a R. Kuška. Ve 35. minutě vypustil dalekonosnou střelu z 26 metrů M. Sommr a její pouť skončila až v levém růžku 1:0. Brankář Košťálek měl dostatek práce, ale byl úspěšný. Na druhé straně se ve slibných příležitostech objevili Pavlík a Barták.

Vopršál se nechal nesmyslně vyloučit

Ve druhém dějství se nechal v 50. minutě nesmyslně vyloučit Vopršál a týmu uškodil. V 74. minutě si navedl na prostředek míč M. Sommr, jeho střelu z 23 metrů vytěsnil brankář konečky prstů na břevno, doběhl jediný Kubička a ze 7 metrů trknul hlavou, brankář Košťálek stačil jen tečovat na tyč a od ní míč zapadl do sítě 2:0. V 80. minutě se uvolnil v rozhozené obraně Kubička a našel Vurma jenž uzavřel střelecký účet zápasu.

Nejlepší hráči Zaječova: M. Sommr, Štěpánek

Nejlepší hráč Březové: Košťálek Martin

Reportáž ve spolupráci s panem Sýkorou.



Ohlasy k zápasu


Zaječov
TJ Zaječov: V dalším domácím zápase jsme hostili poslední tým tabulky Březovou. Jak hosté, tak my jsme počítali ztráty v sestavě. Šimi s kočkama v Indii, Michal Krůta zvrtnutý kotník, Honza Velva táborové ohně, Miloš Plešmíd chatař s kotníkem, David achylovkář. Hosté dávali dohromady jedenáctku také horko těžko. První minuty se nesly v duchu nepřesností. Až ve 30. minutě ranou do šibenice fanoušky probudil kanonýr posledních kol Míra Sommr 1:0. V 50. minutě nepochopitelným zkratem poslal hosty do 10 hostující hráč. Bušili jsme do obrany co to šlo a útok střídal útok. Prosadil se k radosti domácích první zaječovskou ranou v okrese Víťa Kubička a poté ještě dobře hrající Radek Vurm 3:0. Tento výsledek bereme všemi deseti!




Počet diváků: 80. Rozhodčí: BIDŠOVSKÝ Pavel - VLACHOPULOS Achileas, CHVÁTAL Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 10. 2019 12:07
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Karel Vajs
Tip experta: výhra domácích

Zaječov v domácím prostředí zvítězí.

Tip: výhra domácích