3:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 16:30

4.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jáchymov využil po obrátce přesilovku a dokonal obrat


Branky


75. M. Vlček , 78. V. Cimpa , 87. M. Vlček - 17. M. Kasl , 21. J. Lorenc
7

Očekávaný duel nečekaně zklamal, fotbal nic ke koukání. Po chybách v obraně hosté pohodově vedli, obrat přineslo vyloučení a zejména střídající Vlček. Radost Čechie je přece jen z vydřených bodů a rekordní návštěvy – 210 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty oslabil Jan Buncík

Domácí tentokrát bez pohybu a bojovnosti k vidění jen jalové zakončení. Nejdříve spálil tutovku Morstein, když jeho sólo vystihl brankář Grygar. Poté Z. Steiner po zmatcích v obraně dal ze 2 metrů jen vedle. V 17. minutě Spurného stahovačku vypíchl Kasl a po zemi k tyči na 0:1. Ve 21. minutě další zmatky v obraně, když zadáci nadvakrát neodkopli do bezpečí a Lorenc trestal pod břevno 0:2. Ve 39. minutě dost Chyňavě ublížilo, když se nechal vyloučit Buncík pro zjevné zmaření brankové příležitosti Frydrycha.

Hru domácích zlepšil příchod Michala Vlčka

Ani po obrátce se Jáchymov v přesilovce nijak nezlepšil. Hra plynula podle předchozích not, Morstein opět neproměnil sólový nájezd. Vše zachránil strategický tah se střídajícím Michalem Vlčkem. Nejprve z trestného kopu mířil jen do břevna. V 75. minutě unikl Frydrych a připravil zpětnou přihrávkou pro Vlčka, ten z 15 metrů k tyči snížil 1:2. Po chvíli Cihelka ve velké možnosti zakončil ze 3 metrů vedle. V 78. minutě vznikl velký závar v pokutovém území, Pelcovi střelu dobře brankář vystihl, ale na dorážku Cimpy neměl šanci 2:2. V 87. minutě centroval Vávra a Vlček technickou hlavičkou z malého vápna překvapil brankáře 3:2. V 92. min mohl vše zvrátit hostující Vaněk, poloodkrytá branka na něj doslova zívala, míč se stočil metr mimo svatyně.

U Jáchymova nejlepší Vlček

U Chyňavy Grygar a Kasl.

Reportáž ve spolupráci s panem Sýkorou.

Článek na stránkách Čechie.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Nový Jáchymov
Nový Jáchymov: Fotbalová neděle v Novém Jáchymově? Rekordní návštěva za krásného počasí, toť vše. Kdo čekal, že Čechie předvede proti Chyňavě dobrý výkon, byl více než hodinu na rozpacích a jen kroutil hlavou. Domácím totiž nevycházelo prakticky vůbec nic. Chyby ve všech řadách, především v obraně, nepřesnost přihrávek, zlé zpracování míče, o pohybu nemohla být vůbec řeč a když už se rýsoval náznak nějaké té šance, skončila dříve, než vůbec začala. Soupeř z Chyňavy rozhodně nepředváděl žádný oslnivý výkon a do dvoubrankového vedení se dostal více než lacino.




Sestavy


TJ Čechie Nový Jáchymov
Z. Merhout [-] - O. Novák [-] , L. Spurný [-] , Y. Odeesho [-] (62. P. Pelc [-] ) - V. Cimpa [-] , T. Cihelka [-] , T. Frydrych [-] , R. Vávra [-] (89. P. Sýkora [-] ) , L. Patera [-] (64. M. Vlček [-] ) - J. Morstein [-] - J. Havel [-] (72. M. Stárek [-] )

SK Chyňava
O. Grygar [-] - J. Kříž [-] , A. Vejvoda [-] , J. Buncík [-] - V. Vaněk [-] , J. Lorenc [-] - M. Husák [-] (60. N. Žáček [-] ) - M. Kasl [-] (87. J. Petrbok [-] ) , Z. Steiner [-] , P. Liška [-] (64. P. Petrbok [-] ) , L. Jelínek [-] (79. M. Bílý [-] )

ŽK: 34. M. Kasl , 73. Z. Steiner , 89. V. Vaněk . ČK: 39. J. Buncík .
Hráči zápasu: M. Vlček - O. Grygar , M. Kasl .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: BIDŠOVSKÝ Pavel - PLECITÝ František, FRANC Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Štveráček

Expert: Miroslav Blaha
Tip experta: výhra domácích

Jáchymov je doma silný.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza