4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 17:00

3.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Tetín proti Březové dominoval a zaslouženě vyhrál


Branky


5

Zasloužená výhra domácích, využili dokonale potíží soupeře se sestavou, skutečnosti, že nikdo z nich nepodrží míč a že výkon byl ještě horší než minule v Berouně. Přísnější měřítko snese jen brankář Košťálek, jenž zabránil určitě třem dalším brankám.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Langhans se pěkně trefil hlavou

V 11. minutě po ztrátě míče unikl hostí Krtek a centr do malého vápně pěkně trefil hlavou k tyči mladý Langhans 1:0. Ve 32. minutě po přistrčení Krtka úspěšně zakončil sólo Bláha a to podél stojné nohy brankáře 2:0.

Ve druhé půli se třikrát červenalo

Krátce po obrátce opět propadla obrana a Pospíchal postupoval sám na brankáře a s pomocí odskoku od drnu se míč ocitl v síti 3:0. V 55. minutě jediná pohlednější kombinace Březové znamenala kontaktní branku. Míč putoval po ose Lorenc-Vyžďura a centr Lorence od postranní čáry Kratochvíl dobře umístil téměř do prázdné branky. V 64. minutě dost nevybíravě zkosil M. Langhans Jiřího Kadlece a ten oplácel, oba putovali do kabin.Po chvíli je následoval Vopršál pro druhé napomenutí. V 67. minutě dokázal podruhé Pospíchal zkušeně proměnit nájezd na 4:1. Celkově mohlo být s Březovou ještě hůře, když Košťálek dvakrát vychytal Krtka.

U Tetína nejlepší hráči Pospíchal a Novák, u Březové brankář Košťálek.

Reportáž ve spolupráci s panem Sýkorou.



Sestavy


TJ a SK Tetín
M. Šafránek [-] - J. Rotta [-] , V. Novák [-] , Š. Jakub [-] , O. Hrdlička [-] - J. Hejna [-] , P. Petr [-] (77. R. Novotný [-] ) , S. Bača [-] (62. H. Jan [-] ) , B. Karel [-] - M. Langhans [-] , K. Martin [-] -

SK Březová – Bzová
M. Košťálek [-] - D. Vopršál [-] , D. Novák [-] , J. Kratochvíl [-] (62. K. Bříza [-] ) , D. Pavlík [-] (46. T. Lorenc [-] ) , J. Malý [-] , J. Beneš [-] , J. Kadlec [-] , P. Dupač [-] , P. Vyžďura [-] , J. Hubka [-] (76. M. Košťálek [-] )

ŽK: 58. D. Vopršál . ČK: 64. M. Langhans - 64. J. Kadlec , 74. D. Vopršál .
Hráči zápasu: V. Novák , P. Petr - M. Košťálek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠNAJDR Jan - VODIČKA Ladislav, FRANC Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Štveráček

Expert: Matěj Herejt
Tip experta: výhra hostů

Březová konečně přiveze 3 body.

Tip: výhra domácích