5:1
(4:1)
38. T. Braun
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 17:00

1.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posílená berounská rezerva jasně zvítězila, hostům dělal velké problémy Michal Novák


Branky


1. M. Novák , 34. R. Grajcar , 39. M. Novák , 43. T. Kraus , 83. M. Novák - 38. T. Braun
6

Určitě zasloužená výhra posílené berounské rezervy o čtyři borce než proti Šemíkům, pro soupeře až moc krutá. Skutečností je, že jakmile domácí zabrali na plný plyn, Zaječov nestíhal. Zejména nedokázali uhlídat Michala Nováka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení už v první minutě

Ráz utkání nastínila hned probíhající první minuta, kdy v křídelním prostoru unikl Tlamsa a jeho přesný centr z 2 metrů dopravil Michal Novák za tyč 1:0. V 8. minutě odvracel brankář Hůla dlouhý pas mimo šestnáctku a vznikl rozpor, zda hrál rukou nebo hrudí. Zaječov se postupně vzpamatovával z úvodního šoku a začal nepříjemně tlačit. Rezerva si vyloženě koledovala o branku. Ve 24. minutě se Krůta prokličkoval a zakončil z 11 metrů, brankář Hůla skvěle vyrazil. Ve 31. minutě utěšenou střelu Miloše Nováka parádně vytáhl z horního růžku brankář Štěpánek. Ve 34. minutě založil od poloviny hřiště Grajcar samostatnou akci, zázračně si míč narazil o soupeře a míč se mu stále „lepil“ na kopačku a nakonec zkušeně v malém vápně zvýšil na 2:0. Ve 38. minutě uvolnil Šimůnek do strany Brauna, jenž z 10 metrů přes celou branku chytře zařídil snížení 2:1. Hned ve 39. minutě po výstavním centru Hrdličky prokázal Michal Novák instinkt zabijáka a ligovou hlavičkou z hranice penalty 3:1. Na druhé straně při tutovce Brauna se vytáhl brankář Hůla. Ve 43. minutě si naběhl na odražený míč Kraus a z 22 metrů vypustil bombu, kterou zblokoval obránce do protipohybu brankáře 4:1.

Michal Novák završil hattrick střelou do horního růžku

Druhé dějství již nedosahovalo kvalitu předchozího, dohrávalo se jakoby z povinnosti. Přesto se zrodilo několik rušných situací před oběma brankami, průběh naprosto vyrovnaný. Navíc vybočila 83. minuta, kdy zahrával Michal Novák trestný kop z 19 m a skvěle jej zatočil do horního růžku 5:1. V poslední minutě Michal Ungr zatřásl břevnem.

Nejlepší hráči ČL U Beroun B: Michal Novák, Hrdlička, Tlamsa

Nejlepší hráči Zaječova: Šimůnek, Braun

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.



Sestavy


Český Lev - Union Beroun B
M. Hůla [-] - D. Skučko [-] (51. M. Pavlík [-] ) , V. Hrdlička [-] , M. Novák [-] (85. O. Slabý [-] ) , R. Pošmurný [-] , T. Kraus [-] , R. Grajcar [-] (78. P. Fišer [-] ) , M. Krčma [-] , M. Šíma [-] , J. Tlamsa [-] , M. Novák [-]

Zaječov
J. Štěpánek [-] - M. Sommr [-] , D. Černý [-] , J. Velvarský [-] , R. Tomášek [-] - R. Kaniok [-] (72. R. Vurm [-] ) , M. Plešmíd [-] (46. V. Šos [-] ) , M. Krůta [-] (55. M. Parkos [-] ) , P. Šimůnek [-] - T. Braun [-] (76. J. Sommr [-] ) , M. Ungr [-]

ŽK: 3. M. Šíma , 58. J. Tlamsa - 40. M. Sommr , 58. T. Braun , 78. R. Tomášek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KNOTEK Václav - ČERVENKA Martin, CHVÁTAL Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Tomáš Kuník
Tip experta: výhra domácích

Zaječov odjede bez bodu.

Tip: remíza