1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:2
(1:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Držovice loupily v Určicích


Branky


0

Na zápase fotil a report zaslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase nerozhodně

V neděli 8. září bylo na hřišti ve Výšovicích odehráno utkání okresního přeboru mezi Béčkem Určic a mužstvem Držovic. Držovice vstoupily do letošního ročníku OP velmi dobře. V úvodních třech kolech neztratily ani bod a obrdžely pouze dvě branky. První vzrušení v utkání vyrobil brankář Určic, který vyběhl a vyrážel míč tak nešťastně, že ten zamířil do branky. Před brankovou čárou na poslední chvíli zaskočil Kadlec a byl z toho pouze roh. Z následujícího protiútoku se dostal míč na kopačky Vodáka, který přeloboval vyběhnuvšího gólmana a Béčko vedlo 1:0. Postupem času měli stále více ze hry hosté. Ve 28. minutě se na hranici velkého vápna odhodlal ke střele Solamo a srovnal stav utkání na 1:1. Hned z výkopu ze středového kruhu se pokusil zaskočit gólmana Vodák. Zda by míč skončil v síti se dá těžko odhadnout, brankář jej pro jistotu vyrazil na roh. V závěru prvního poločasu ještě mohl skórovat Vodák, ale jeho střelu po trestném kopu zblokovala obrana. 

Hosté po pauze rozhodli

Po změně stran hru zcela ovládly  Držovice. Ve 47. minutě Hodulákovu zdařilou střelu k tyči vytěsnil brankář Pokorný na roh. Béčko často bránilo v deseti lidech a na hrotu ponechávalo pouze Vodáka. Hosté se prosadili až v době, kdy se zdálo, že utkání skončí nerozhodně. Z hranice velkého vápna vystřelil Hodulák a míč z jeho kopačky skončil v síti- 1:2.

Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] , M. Šnajdr [-] , J. Kadlec [-] , J. Antoníček [-] , R. Berčák [-] , P. Vodák [-] , P. Pospíšil [-] , P. Čajan [-] , P. Mlčoch [-] , M. Grulich [-] , M. Hudský [-]

Sokol Držovice
D. Pokorný [-] - M. Řehulka [-] , M. Koutný [-] , R. Procházka [-] , P. Hodulák [-] , J. Srbený [-] , D. Kolkop [-] , M. Kučera [-] , . Solano [-] , L. Fiferna [-] , M. Chlup [-]

ŽK: 60. L. Nakládal , 70. K. Žáček , 89. P. Vodák .
Počet diváků: 33. Rozhodčí: PEŘINA Pavel - KELUC Adam, HORÁK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.