Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice těsně porazily Jakartovice


Branky


24

Po nerozhodném poločase, daly Těškovice ve druhém o jednu branku více a zvítězily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný první poločas

Ve vyrovnaném utkání nakonec byly střelecky produktivnější Těškovice. Už v první minutě zápasu se po rychlé akci na levé straně dostal k zakončení Urban, ale jeho střela mířila jen do tyčky těškovické branky O chvíli později vystřelili hostující hráči v nadějné pozici nad bránu. Po deseti minutách zahrozili domácí, když po akci, kterou začal Vladimír Šenk a pokračovala přes Juchelku až k Vavrečkovi, ale ten zamířil mimo tři tyče. Těškovice se pak ujaly vedení ve 12. minutě, když nakopnutý míč Jakuba Krayzela hlavou prodloužil Juchelka na zabíhajícího Illíka, který prostřelil vybíhajícího brankáře Hrušku – 1:0. O čtyři minuty později vystrašili hosté domácí jedovatou střelou, kterou vyrazil brankář Lazecký na rohový kop. Těškovice pak zahrozily nepřesnými střelami Vladímira Šenka, Juchelky a Vaverčky. Jakartovice srovnaly krok těsně před přestávkou po faulu na Urbana, když Matyáš pak zatočil svůj přímý kop mimo dosah gólmana Lazeckého – 1:1. 

Těškovice daly o jednu branku víc

Ve druhém poločase pokračovala podobná partie jako v poločase prvním. Deset minut po přestávce křižnou nahrávku Daniela Krayzela přes střed hřiště, poté co na sebe navázal čtyři hráče hostí a vznikl prostor na druhé straně hřiště, chytře pustil Vladimír Šenk na Vavrečku, který v pohodě skóroval – 2:1. Následně vysunul Daniel Krayzel ideálně Vavrečku, který se ale prosadit nedokázal. Stejně se vedlo i Illíkovi, jehož střela skončila v náruči gólmana. Dvacet minut před koncem zápasu se dostal po rohovém kopu k doraženému míči Jan Šenk, který levačkou poslal míč do kasy – 3:1. Jakartovice už v závěru jen snížily po faulu na Urbana před vápnem byl nařízen přímý kop, který Koneczný poslal přímo do šibenice – 3:2.

 

Těškovice jedou příští zápas do Štítiny. Jakartovice změří doma síly s Píšti.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Vyrovnané a bojovné utkání z obou stan, ve které rozhodly vytvořené brankové šance a následně jejich proměnění. Děkuji celému mužstvu za předvedený výkon a skalním fanouškům za účast s hlasivkovou podporou „v londýnském nečase“ . Za zamyšlení stojí zmínka o svérázném způsobu řízení utkání hlavního sudího, který nechápali jak vedoucí a hráči obou mužstev, tak přítomní fanoušci ???

FK Jakartovice
Josef Martinka (trenér): Je to pořád stejná a obehraná písnička. Stále děláme chyby v obranné hře. Dneska jsem dokonce protočil sestavu a stejně to nebylo platné, protože my hrajeme fotbal, a pak uděláme tři individuální chyby a dostaneme tři branky. Špatně řešíme věci ve středu hřiště, a naši hráči nedovedou využít toho, že Urbana sice hlídají dva až tři hráči, ale oni nedovedou využít ten prostor, který tam vzniká.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - J. Solnický [-] (82. B. Sroka [-] ) , D. Juchelka [-] , V. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] , D. Krayzel [-] (74. Č. Korčák [-] ) , J. Šenk [-] , P. Jedlička [-] , D. Illík [-] , L. Brož [-] , J. Krayzel [-]

FK Jakartovice
M. Hruška [-] - R. Urban [-] , V. Koneczný [-] , P. Heinzke [-] , R. Mička [-] , T. Matyáš [-] , M. Sváček [-] , D. Filip [-] (76. O. Šimon [-] ) , J. Hlaváč [-] , J. Hajduk [-] (66. R. Holub [-] ) , M. Poštulka [-]

ŽK: 15. V. Vavrečka , 60. V. Šenk - 42. V. Koneczný .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: KOTÁSEK Petr - BUKOVSKÝ Josef, LAZECKÝ Přemysl (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Michal Martínek
Tip experta: remíza

Těškovice budou na domácí půdě lehký favorit. Věřím ale, že Jakartovice zaberou a bod si odvezou.

Funkcionář, Trenér, Vedení klubu - FK NOVA Vávrovice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Těškovice dokáži využít domácího prostředí a Jakartovice jsou nyní psychicky na dně

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích