3:1
(1:0)
75. T. Voves
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2019 10:00

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Životice připravily první porážku Píště v této sezóně


Branky


23

Životice daly o dvě branky víc než Píšť a vyhrály. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Životice vedly o jednu branku

Ve svém tradičním čase v neděli dopoledne přivítaly Dolní Životice lídra tabulky z Píště. Píšť byla sice po celou dobu fotbalovější a vypracovala si více šancí, ale Dolní Životice se nezměrnou bojovností dokázaly semknout a připravit Píšti první porážku v sezóně. V první velké šanci se ale objevili právě hosté, když napřáhl z dálky Palkovič a jeho střela zahrála jako zvonkohra na tyčku domácí branky. Do vedení se ale dostaly Životice ve dvacáte minutě, když z rohu pokutového území vystřelil Kunc a míč krásně zaplul pod břevno hostující klece - 1:0. Ve zbytku poločasu se hra přelévala z jedné strany na druhou za mírné převahy Píště. 

Dolní Životice náskok navýšily

Hned zkraje druhého poločasu přišla pro domácí družinu velká komplikace, protože byl vyloučen po druhé žluté kartě Vícha a Píšti se tak nabídla dlouhá možnost hrát přesilovku. Domácí to ale ještě více semklo a paradoxně to byli oni, kdo skóroval. V 55. minutě unikl hostující defenzívě Hanák a odražený míč z jeho kopačky se dostal až k Továrkovi, který nedal Sajdokovi žádnou šanci - 2:0. Píšť poté přeskupila hru a domácí zatlačila. Šance Rozhona a Chromečky se ale neujaly. Píšť snížila až čtvrthodiny před koncem, když Kovář našel milimetrově za obranou Chromečku, který naservíroval míč jak na zlatém podnosu Vovesovi, který už neměl problém ho dopravit do brány - 2:1. Deset minut před koncem mohl srovnat Palkovič, ale nastřelil pouze břevno. Hosté pak vrhli všechno do útoku. V poslední minutě ale byl faulován domácí hráč před vápnem a Borunský stvrdil z přímého kopu výhru domácích - 3:1.

 

Dolní Životice jedou příští kolo do Kylešovic. Píšť bude hostit Březovou. 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Aleš Otipka (trenér): My jsme dneska výhru vysloveně ubojovali. Píšt byla fotbalovější, ale my jsme si, i když jsme byli oslabeni o pět hráčů ze základu, semkli a výhru doslova ubojovali.

TJ Slavia Píšť
Martin Rozhon (trenér): Dneska jsme byli lepším týmem, ale tentokrát jsme vyhořeli na neproměňování šancí a individuálních chybách při obdržených brankách. Zápas nám střelecky nevyšel, soupeř dal ze čtyř střel tři góly.



Sestavy


FK Dolní Životice
V. Otipka [-] - J. Továrek [-] , J. Javorek [-] (79. M. Essler [-] ) , O. Jasník [-] , M. Hanák [-] , P. Pohaněl [-] , M. Elbl [-] (64. J. Leifert [-] ) , L. Kunc [-] , J. Borunský [-] , M. Pumr [-] , R. Vícha [-]

TJ Slavia Píšť
O. Sajdok [-] - M. Kovář [-] , V. Chromečka [-] , T. Voves [-] , O. Vlha [-] , K. Palkovič [-] (80. M. Návrat [-] ) , K. Moric [-] (83. L. Svoboda [-] ) , D. Rozhon [-] , T. Kudlík [-] (52. P. Moric [-] ) , D. Sedláček [-] , L. Mrva [-]

ŽK: 36. R. Vícha , 75. J. Borunský , 78. V. Otipka , 80. M. Essler - 35. K. Moric , 39. K. Palkovič , 58. P. Moric , 80. L. Mrva , 90. D. Rozhon , 90. M. Kovář . ČK: 48. R. Vícha .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: MIKOŠEK Stanislav - NEDĚLA Martin, MIGOTA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Robert Šupola
Tip experta: výhra hostů

Píšť je asi největší favorit na postup a ve šlágru kola si odveze výhru z Dolních Životic.

Funkcionář, Trenér, Vedení klubu - FK NOVA Vávrovice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Pist je zkušený a vynikající mansaft, proto k nedělnímu obědu získají tři body

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Zde to vidím na vyrovnané utkání

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů