1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice porazily Dolní Životice nejtěsnějším rozdílem


Branky


21

O zápase rozhodla branka z páté minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice se ujaly vedení

Těškovice chtěly v zápase potvrdit výhru z minulého týdne v Komárově. A úvodní čtvrthodina patřila právě domácí družině. Hned v úvodu se po centru Jedličky dostal do zakončení Matěj Krayzel, který pouze vyprášil rukavice gólmana Otipky. V 5. minutě už složil Matěj Krayzel reparát, když po nahrávce Jana Šenka vsítil podél brankáře Otipky jedinou branku zápasu - 1:0. Další nadějné příležitosti v úvodní čtvrthodině zazdili opět Matěj Krayzel a po něm Daniel Krayzel. Dolní Životice se dostaly ke slovu až ve 14. minutě, ale jejich závar v pokutovém území domácí defenziva vyřešila. V další šanci se objevil hostující Kunc, ale špatně seřídil mířidla. Pak se kolem dvacáté minuty dvakrát zaskvěl proti střelám Daniela Krayzela a Illíka hostující brankář Otipka. Ve 25. minutě po chybě domácí obrany pelášil na jejich branku Pumr a míč pak musel vykopnout na brankové čáře Jedlička. V poslední čtvrthodině se dostali za domácí do zakončení Vladimír Šenk, Matěj Krayzel a Jan Šenk, ale nic se z toho neurodilo.

Těškovice vedení udržely

Ve druhé části pokračovala vyrovnaná partie. Hned v samém úvodu došlo k ohrožení obou branek, ale opět z toho nic nebylo. V 53. minutě se hosté dostali ke střele Hanákem, ale jeho projektyl skončil jen na břevně domácí branky a následná dorážka mířila vedle jejich branky. V 58. minutě zatáhl míč po pravé straně Matěj Krayzel a jeho ideální přihrávka našla Juchelku, kterému ale míč v nadějné situaci uskočil. Po hodině hry ideálně vybídl do úniku Jan Šenk Matěje Krayzela, kterého vychytal Otipka a následna dorážka Vojtěchovi Krayzelovi sjela po chrániči. Další šance z kopaček Vladimíra Šenka, Vavrečky a Vojtěcha Krayzela taky brankou neskončili. Šest minut před koncem vyboxoval domácí brankář Lazecký míč na kopačky Továrka, který ale přestřelil opuštěnou branku. V závěru už si Těškovice hubený náskok pohlídaly a mohly tak slavit druhou výhru v sezóně.

 

V příštím kole jedou Těškovice do Březové. Dolní Životice budou hostit Píšť.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Šlo o vyrovnané a bojovné utkání dvou technických týmů, se spoustou gólových šancí na obou stranách. Utkání rozhodla jediná branka, naštěstí ta naše. Diváci museli být určitě spokojeni s předvedenými výkony obou mužstev.

FK Dolní Životice
Aleš Otipka (trenér): Nastoupili jsme k zápasu hodně vlažně a domácí vstřelili první branku. Pak nás při jejich šancích podržel náš brankář. Po čtvrthodině hry se zápas vyrovnal, a šance byli na obou stranách. Klidně to mohlo skončit 5:5. Remíza by byla spravedlivější.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - J. Solnický [-] , D. Juchelka [-] (75. P. Lazecký [-] ) , M. Krayzel [-] (83. B. Sroka [-] ) , V. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] , D. Krayzel [-] (84. V. Binar [-] ) , J. Šenk [-] , P. Jedlička [-] , D. Illík [-] , L. Brož [-]

FK Dolní Životice
V. Otipka [-] - V. Palyza [-] , J. Tengler [-] , O. Jasník [-] , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , M. Elbl [-] , L. Kunc [-] (83. P. Pohaněl [-] ) , J. Borunský [-] , M. Pumr [-] (75. J. Továrek [-] ) , R. Vícha [-] (84. J. Pumr [-] )

Hráči zápasu: V. Šenk , P. Jedlička - V. Otipka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: POLÁK Jiří - PINČEK Milan, LAZECKÝ Přemysl (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Vedení klubu - FK NOVA Vávrovice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jakub Losert
Tip experta: výhra hostů

V tomto zápase vyhrají hosté, protože mají kvalitnější tým.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Životice klopýtly jen na horké půdě Stěbořic, ale jinak jsou letos skutečnými suverény a dle mého úsudku si z Těškovic odvezou těsně tři body

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza