0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina se nadále trápí, doma nestačila na Březovou


Branky


21

V první části se Březová dostala do vedení, které pojistila v samém závěru. Štítina vyhořela v proměňování šancí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová o gól vedla

V "anglickém" počasí trvalo týmům deset minut než se osmělily a přeřadily na vyšší rychlostní stupeň. Hosté měli k dispozici sérii rohů, se kterými si ale štítinská pozorná obrana věděla rady. V první šanci zápasu se objevil domácí Lehnert po vysunutí Stoklasou, jeho zakončení však bylo žalostné..... Následoval ho Marek Vitásek. Svým důrazem sobě-vlastním se prodral přes dva stopery, ale jeho střelu dobře vykryl Hromada. Pak přišly šance Stoklasy s Kunczikem, to se balón v pokutovém území nebezpečně odrážel od hráčů jak v Pinballu a skóre se ani tentokrát neměnilo. Březované měli k dispozici přímý kop zahrávaný Budou - také vše dopadlo bez úspěchu. A jak to tak samozřejmě bývá skóre změnil soupeř domácích! Běhavý 17-ti letý Daniel Kopýtko využil štítinskou roztáhlou obranu, vyhrál běžecký souboj s vyběhnuvším gólmanem Martinem Vitáskem a pod padajícím tělem prostrčil merunu do sítě - 0:1. Tato branka hosty uklidnila. Na kopačky se jím dostala pohoda, kdežto domácím zbyla zbrklost a nejistota. Střela Tomáše Křenka však nic v první půli nezměnila a šlo se do kabin.

Březová výhru pojistila

Ve druhé části se spíše bojovalo. Přímé kopy domácích Stoklasy ani Davida Vitáska taky nenašly cestu za záda hostující jedničky. Rychlou a především krásnou akci předvedli z prava Vavrečka - centrující Škroch a ve skluzu zakončující Marek Vitásek, jenž na dlouhou nohu poslal míč nad břevno zkoprnělého Hromady. Březová se připomněla Šuhajíkem, jenž zatočil přímý kop do horního pravého rohu brány ale Martin Vitásek Štítinu podržel. V závěru zápasu jistil výhru hostů Tomáš Křenek, který se vydal na výlet po domácí pravé straně, obránci mu moc nezavázeli a balón trefil náramně k vzdálenější tyči - 0:2.

 

Štítina jede do Jakartovic. Březová bude hostit Stěbořice.

 

zdroj: http://www.stitinafotbal.cz/novinky-a-reportaze/clanek/detail/muzi:umreli-jsme-na-nepromenene-sance/2130/

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
klubový web: Že nebudeme mít po čtyřech zápasech ani bod, to nikoho v týmu vůbec nenapadlo.Šance si vytváříme ale vždy taháme za kratší provaz.....

TJ Vítěz Březová
Michal Krzisch (trenér): Věděli jsme, že zápas nebude lehký, což se potvrdilo. Domácí začali hrát dobře a naštěstí pro nás neproměnili šance. Po našem prvním gólu se hra vyrovnala. My jsme se uklidnili, hráli jsme po zemi a dobře bránili. Kluci odmakali na těžkém terénu celý zápas, za což jim patří velký dík.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - V. Tomáško [-] , L. Blatný [-] (70. V. Watzlavik [-] ) , T. Halška [-] , P. Stoklasa [-] (81. V. Lidmila [-] ) , M. Vitásek [-] , T. Lehnert [-] , D. Vavrečka [-] , L. Postulka [-] (55. P. Škroch [-] ) , D. Vitásek [-] , P. Kunczik [-] (70. F. Graf [-] )

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - J. Kostera [-] , O. Lodňánek [-] , P. Křenek [-] - M. Šustek [-] , M. Šuhajík [-] (85. J. Buranyč [-] ) , L. Lyčka [-] (87. V. Drašák [-] ) , Š. Buda [-] , P. Cihlář [-] , T. Křenek [-] (90. R. Lichovník [-] ) - D. Kopytko [-] (70. J. Kříž [-] )

ŽK: 80. D. Vitásek - 66. P. Křenek , 80. M. Šuhajík .
Hráči zápasu: Š. Buda , J. Hromada .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - BARTEČEK David (N), KREJČÍ Rostislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: remíza

Štítině se vůbec nedaří a Březová nehrála vůbec špatně proti nám, věřím že Březová si bodík odveze, takže nula.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Březová má nyní fazónu se kterou ve Štítině uspěje

Tip: výhra domácích