0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 16:30

25.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Utkání se odehrálo za vysokých teplot, které vyčerpaly z hráčů mnoho sil. Tým Baťova přijel do Vizovic s cílem získat tři body a zajistit si tak záchranu v soutěži. To se hostům nakonec povedlo díky brance Vitáska. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Oběma týmům se na jaře příliš nedaří, nicméně alespoň Baťov v posledních kolech zaznamenáva lehký vzestup formy. Dal se proto očekávat vyrovnaný zápas, což hlavně první poločas potvrdil. Do šancí se dostávala obě dvě mužstva, za Baťov byl nejnebezpečnější Krajča, který nejprve hlavičkou vyzkoušel pozornost Pavelky, hájícího branku Vizovic a později dokonce orazítkoval tyč střelou zpoza pokutového území. Vizovic měly do konce prvního poločasu jednu velkou příležitost, ale domácí útočník, který se z úhlu řítil na baťovského Maráka, svou šanci neproměnil, a tak se šlo do šaten za stavu 0:0.

 

Druhý poločas začal pro baťovské velice nešťastně. Jirásek fauloval v pokutovém území a Vizovice dostaly výhodu pokutového kopu. Domácí hráč sice poslal Maráka na druhou stranu, ale nedokázal trefit bránu a pokračovalo se tedy dál za nerozhodnutého stavu. Od této chvíle se již začínal stupňovat tlak Baťova, který se snažil strhnout vítězství na svoji stranu. Vizovice ovšem stále hrozily z nebezpečných brejků a pokoušely se dostávat do zakončení. Rozhodující moment přišel v 65. minutě. Gerych našel Vitáska, který se ocitl sám za obranou domácích a tváří v tvář Pavelkovi se nemýlil. Zbytek zápasu se hráči Baťova snažili držet míč na svých kopačkách a nepouštět domácí do hry, což se jim převážně dařilo a vybojovali tak těsné vítězství 1:0.



Sestavy



SK BAŤOV 1930
J. Marák [-] - P. Gerych [-] , J. Jirásek [-] , J. Linek [-] , J. Novák [-] - M. Vitásek [-] , P. Daněk [-] (79. R. Pindryč [-] ) , A. Kozubík [-] , Z. Ondráš [-] (90. J. Vrána [-] ) - D. Spurný [-] (75. D. Malát [-] ) , P. Krajča [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.