1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 16:30

24.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luhačovice zvítězily i v Holešově


Branky


0

Luhačovice zažívají opravdu skvělé jaro. Formu posledních zápasů potvrdili na půdě Holešova, kde vyhráli 2:1. Holešov tak ztrácí na Vsetín už čtyři body a dvě kola před koncem jej nečeká nic lehkého. Vše rozhodne příští kolo, kdy Holešov hraje na půdě Vsetína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako první se o slovo přihlásili hosté. V desáté minutě zahrával Polách přímý volný kop z 20 metrů a orazítkoval horní tyčku brány. Holešov začal více útočit a nakonec se radoval ze vstřelené branky. Po penaltovém zákroku Talaše se ujali domácí vedení díky přesnosti střelce Roubalíka - 1:0. Holešov hrál z obranného bloku a spoléhal na brejkové situace a hosté se jen marně snažili najít skulinku v dobře pracující obraně. V první půli si Luhačovice vytvořily už jen jeden závar v pokutovém území, branka ale nepadla. Holešov zahrozil ještě jednou po úniku z levé strany, ale Kuchař byl pozorný.

 


Druhý poločas začal podobně. Boj o střed hřiště, Holešov číhal na svůj moment. Po napadání obrany donutili domácí chybovat Coufalíka a po následném rohovém kopu se míč 3x vrátil před branku Luhačovic, ovšem poslední pokus šel těsně nad. Hosté tak přečkali největší šance soupeře a sami udeřili v 59. minutě.Bernátek prodloužil míč na Polácha, ten se uvolnil na svou silnou levou nohu a z hranice šestnáctky nedal brankáři šanci - 1:1. O minutu později bylo opět na hostující straně veselo. Polách nacentroval před branku, na první tyči zakončil Bernátek do břevna, míč doputoval k Ondrovi Červenkovi číhajícím na zadní tyči. Ten nekompromisně zakončil od horní tyče do branky - 1:2. Šok ze ztráty vedení evidentně s domácími otřásl. Marně se snažili o protiútoky. Pozorná obrana Luhačovic už vážnější šanci nepřipustila. V 88. minutě se mohl z rohového kopu radovat střídající Zámorský, ale branku přestřelil. Výhra nad silným soupeřem potvrzuje dobré jarní výkony týmu Luhačovic, naopak Holešov už nemá situaci ve svých rukou. I kdyby dokázal vyhrát ve Vsetíně nebude mít postup zaručen.



Ohlasy k zápasu



FK Luhačovice
Jelínek Jan (Trenér FK Luhačovice): Soupeř nás zaskočil aktivním hlubokým blokem od začátku utkání. V domácím prostředí jsem čekal větší aktivitu. Čekali na naši chybu a hráli na brejky. Byl to zápas o 3 šancích na každé straně, my byli produktivnější. Podařilo se nám otočit nepříznivý výsledek o to je výhra cennější. Soupeře jsme nepustili ani v závěru do nějakého výrazného tlaku. Jsme rádi, že touhle výhrou jsme definitivně splnili cíl-záchranu v soutěži.



Sestavy


SFK Elko Holešov
D. Bakala [-] - V. Matulík [-] , M. Charuza [-] , M. Roubalík [-] , M. Olša [-] - J. Chudárek [-] , A. Lomaka [-] ( J. Barták [-] ) , T. Münster [-] , J. Křenek [-] ( R. Pumprla [-] ) - L. Marek [-]

FK Luhačovice
J. Kuchař [-] - R. Pešek [-] , J. Talaš [-] , P. Coufalík [-] , J. Kořenek [-] - T. Heger [-] , O. Červenka [-] , V. Kalus [-] , M. Liška [-] (72. J. Zámorský [-] ) - M. Bernátek [-] , M. Polách [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.