Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 16:30

22.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holešov porazil Boršice a jde na první místo


Branky


0

Holešov se pere o postup do divize ale ani Boršice nezůstávají pozadu v boji o nejvyšší pozice. Vyrovnané utkání rozhodl dvěma brankami z penalt domácí obránce Milan Roubalík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Utkání bylo od začátku vyrovnané. První šanci za domácí spálil Marek. Jako první skórovaly Boršice, konkrétně po protiútoku prosadil Brzica – 0:1. Netrvalo to ani pět minut a domácí Marek tentokrát svou šanci využil a vyrovnal na 1:1. Marek byl i nadále při chuti a jeho další střela skončila na tyči. Na další branky si museli diváci počkat do druhé půle.

 

 

Po deseti minutách druhého poločasu se uvolnil Křenek, kterého v pokutovém území fauloval brankář hostí. K pokutovému kopu se postavil Milan Roubalík, který se nemýlil – 2:1. Domácí byli v této fázi utkání lepším týmem a mohli své vedení navýšit, ale Křenek ani Marek své šance využít. Boršice přežily nápor soupeře a v 70. minutě vyrovnaly. Chybu domácí obrany potrestal Filipovský – 2:2. Holešov šel rozhodně za vítězstvím a v 84. minutě dostal znovu možnost zahrávat pokutový kop. Míč si opět postavil Roubalík a opět proměnil – 3:2. Do konce zápasu už branka nepadla a Holešov tak bere z utkání tři body a posouvá se na první místo.



Ohlasy k zápasu


SFK Elko Holešov
Milan Roubalík (Holešov): Měli jsme víc šancí, než kolik jsme dali branek, i proto si myslím, že je naše vítězství zasloužené.




Sestavy


SFK Elko Holešov
D. Bakala [-] - M. Roubalík [-] , M. Bačík [-] , M. Charuza [-] - M. Olša [-] , R. Očadlík [-] , R. Sumec [-] - J. Křenek [-] , L. Marek [-]

SK Boršice
P. Drobisz [-] - O. Vlček [-] , T. Večeřa [-] , P. Kaspřák [-] , P. Dufek [-] - V. Brázdil [-] , P. Filipský [-] , D. Kopčil [-] , T. Ohnutek [-] - D. Klvaňa [-] , A. Brzica [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.