2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 16:30

20.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chropyně porazila Bystřici


Branky


0

Domácí v důležitém utkání podali bojovný výkon, který podpořili v každém poločasu jednou brankou. Hosté měli množství šancí, ale jejich střelecká neproduktivita rozhodla, že tři body získali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Začátek utkání se odehrál v rychlém tempu s množstvím šancí. Hosté od začátku spoléhali spíše na brejkové situace a pevnou obranu. I přesto byli v útoku nebezpeční a mohli vstřelit branku. Ještě před tím však domácí vyslali na hostujícího brankáře několik střel, leč bezvýsledně. Pak už přišly chvíle brankáře Chropyně. Večeřa vychytal šance Sadila a Kušíka, stejně jako následný únik Krajcara. Ve 23. minutě udeřili domácí. Po rohovém kopu se prosadil Vaňhara – 1:0. Domácí pak aktivní hrou ovládli hřiště, ale další branka do poločasu nepadla.

 

 

Po přestávce Bystřice zatopila pod kotlem a viditelně přidala, vyrovnání však nepřicházelo. Domácí obrana byla pevná a v 71. minutě se k tomu přidal i povedený útok. Prešnajdr založil akci, na jejímž konci byla přesná hlavička Daniela Stratila – 2:0. A protože další šanci hostů vychytal bezchybný Večeřa, získala Chropyně důležité tři body.  



Sestavy



FK Bystřice pod Hostýnem
V. Trochta [-] - D. Klimek [-] , J. Habanec [-] , M. Tureček [-] , I. Světlík [-] - R. Sadil [-] , D. Ondroušek [-] , D. Zapletal [-] , D. Šindelek [-] - D. Krajcar [-] , M. Kušík [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.