1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2015 18:30

18.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Morkovice porazily Baťov na penalty


Branky


0

Pátek 17. 4. nabídl předehrávku 18. kola krajského přeboru. Vyrovnaný zápas musely rozhodnout až penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy mají na začátku jarní soutěže formu rozdílnou jako den a noc. Baťov ještě nedokázal na jaře získat tři body, Morkovice si naopak ze dvou zápasů odnesly dvě výhry.

Do utkání vstoupili aktivněji domácí, už v sedmé minutě jeden z domácích útočníků neproměnil svou tutovou šanci. První gól utkání padl v 31. minutě, domácí útočník využil chyby hostující obrany a nadvakrát překonal brankáře Jarku 1:0. Morkovice s odpovědí dlouho neotálely. V 36. minutě vzal hostující obránce míč a samostatným průnikem vnikl do šestnáctky domácích, kde ho obrana zastavila jen za cenu faulu. Nařízenou penaltu proměnil Bombicz – 1:1.

Po přestávce byly šance na obou stranách, byl to ale Baťov, který byl nebezpečnější. Hosté chtěli více držet míč na svých kopačkách a otupit tak ofenzivní snažení domácích. Morkovice však ztrácely snadné balóny a dávaly tak šanci Baťovu šanci prosadit se. Další gól však už nepadl, takže o vítězi musely rozhodnout penalty.

V těch byli lepší hosté. Svou penaltu postupně proměnili Bombicz, Rozsypal a Chalupa. Na druhé straně domácí nedokázali ani jeden pokutový kop proměnit, jeden trefili mimo a dva vychytal výborný Jarka. Morkovice tak hlavně díky svému gólmanovi vezou domů jeden bod navíc.

 

Pro Morkovice jsou to další cenné body do tabulky, naopak Baťov se na jaře dál trápí.



Ohlasy k zápasu



FC Morkovice
Radek Barnet (trenér, Morkovice): Věděli jsme, že nás čeká těžké utkání, proto jsme přeskupili sestavu a zaměřili se hlavně na defenzívu. Oba týmy měly šance, ale myslím si, že domácí byli přece jen lepší. My jsme měli samozřejmě velké štěstí. Pochvalu zaslouží hlavně náš brankář David Jarka, který nás během zápasu několikrát podržel a hlavně nám vychytal penalty.



Sestavy


SK BAŤOV 1930
J. Marák [-] - P. Daněk [-] (77. J. Novák [-] ) , J. Jirásek [-] , M. Spurný [-] , P. Gerych [-] - P. Krajča [-] , M. Vitásek [-] , Z. Ondráš [-] , A. Kozubík [-] , J. Pospíšil [-] (77. J. Linek [-] ) - R. Pindryč [-]

FC Morkovice
D. Jarka [-] - J. Svoboda [-] (90. R. Šnajdr [-] ) , M. Rozsypal [-] , R. Havlík [-] , J. Smažinka [-] - Z. Horák [-] , J. Kapounek [-] , J. Škrdlík [-] (64. M. Oplt [-] ) , D. Drápal [-] , K. Chalupa [-] - V. Bombicz [-]

Hráči zápasu: V. Bombicz , D. Jarka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.