4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 15:30

9.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nestárnoucí David Krajcar hattrickem sestřelil Nevšovou


Branky


12

Do Bystřice pod Hostýnem zavítali fotbalisté Nevšové, kteří se zatím potýkají s kolísavou formou. To samé lze říct i o výkonech domácího týmu. Samotné utkání začalo pěkně zostra a v desáté minutě to bylo již 1:1. Poté vzal otěže zápasu do svých rukou nestárnoucí David Krajcar a v závěru duelu dokonce zkompletoval hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel v první půli do vedení

"Zápas začal ve svižném tempu a domácí se ujali vedení ze standartní situace. Dokázali jsme ihned z rozehrávky vyrovnat po rychlé kombinační akci Romanem Vašičkou. Bohužel jsme se z vedení dlouho neradovali soupeř znovu odskočil, kdy gól padl po autu.Následně jsme šahali po vyrovnání, ale orazítkovali jen břevno. Druhá půle začala naším tlakem a ve 47. minutě jsme měli vyloženou šanci, kdy Vaška Tomšů gólman domácích vychytal. Bohužel došlo ke zranění našeho stopera a ten musel střídat. Došlo na improvizace v sestavě a také tlaku domácích, ze kterého pramenil pokutový kop, který bezpečně proměnili. Další branka padla opět po standartní situaci, nechytatelnou tečou pod břevno. Zápas tak skončil 4-1", hodnotí duel činovníci z Nevšové.

Domácí přidali další dvě branky

Jindřich Lehkoživ, trenér Bystřice p. H.: „Do utkání jsme vstoupili aktivně a v 8. minutě jsme vstřelili branku Krajcarem. Bohužel hned o minutu později po zbytečné chybě hosté vyrovnali. Naštěstí to kluky nezlomilo a byli jsme pořád aktivnější. Odměnou byla trefa na 2:1, kterou zařídil ve 25. minutě po další standardní situaci Ondroušek. Do konce poločasu jsme si vytvořili ještě několik vyložených šancí na zvýšení náskoku, ale své příležitosti jsme nedokázali využít. Nevšovští mohli vyrovnat po standardní situaci, ale nastřelili jen břevno. Druhý poločas jsme přidali v pohybu a agresivitě, začala se nám víc dařit kombinace a po zásluze jsme přidali další dvě branky střelecky naladěným Krajcarem. Soupeře jsme do žádných vyložených šancí nepouštěli a po zásluze vyhráli.“



Ohlasy k zápasu


FK Bystřice pod Hostýnem
web Bystřice p/H: Výhru jsme si zasloužili i díky střeleckému umění Davida Krajcara.

TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: V příštím kole přivítáme nedaleké Luhačovice a věříme, že už prolomíme smůlu, která nás provází, zejména pak zranění hráčů.



Sestavy


FK Bystřice pod Hostýnem
D. Juřík [-] - M. Mádr [-] (84. M. Ulrych [-] ) , D. Krajcar [-] (82. J. Burda [-] ) , M. Kušík [-] , D. Ondroušek [-] , Š. Bartoň [-] (74. O. Augustin [-] ) , P. Železný [-] (77. P. Křížek [-] ) , M. Tureček [-] , L. Juhas [-] , J. Juráň [-] , T. Navrátil [-] (62. M. Kubík [-] )

TJ Sokol Nevšová
J. Hyžík [-] - J. Fuksa [-] , D. Blanař [-] , R. Vašička [-] , V. Tomšů [-] , R. Kvěťák [-] , M. Gabko [-] , R. Michálek [-] , M. Mujkoš [-] (58. T. Mikš [-] ) , M. Toman [-] , M. Kuric [-]

ŽK: 29. P. Železný , 30. Š. Bartoň - 52. V. Tomšů , 80. M. Gabko .
Hráči zápasu: D. Ondroušek , D. Krajcar - R. Vašička .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MIČKAL Karel - ZICHÁČEK Martin, VESELÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Pavel Menšík
Tip experta: výhra domácích

Bystřice pod Hostýnem si s Nevšovou poradí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza