Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 15:30

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březí v Hamrech rozhodlo v prvním poločase


Branky


30

Březí v Hamrech rozhodlo v prvním poločase, kdy domácím nastřílelo pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březí v prvním poločase úřadovalo

Domácí Hamry, které byly v tabulce páté přivítaly v tabulce třetí tým Březí. Za hezkého podzimního počasí se od začátku utkání dostávali do šancí hosté. Jednu takovou proměnil v 13. minutě Jobánek a Březí se ujalo vedení - 0.1. Březí nadále nenechávalo vydechnout domácí obraně a v následujících minutách začal úřadovat hostující Michal Sysel. Během pěti minut dvakrát skóroval a nechal odskočit svůj tým na rozdíl tří branek - 0:3. To ale hostům nestačilo a domácí obraně nadále zatápělo. V 37. minutě to byl Michael Holánek, který potrestal další chybu domácích a přidal čtvrtý gól - 0:4. Svůj dobrý výkon pak korunoval svým druhým gólem v zápase obránce Jaromír Jobánek a v 42. minutě přidal pátou brankou zápasu opět do sítě domácích kladivářů - 0:5. Domácí byli zralý na ručník a tak na poločasovou přestávku odcházeli v naprosté spokojenosti hostující hráči a fanoušci.

Druhý poločas se již jen dohrával

Jestliže chtěli domácí hráči ještě něco udělat s nepříznivým skóre nebo ho alespoň kosmeticky upravit, všechny jejich naděje vzaly za své v 47. minutě, kdy se prosadil Jiří Chlup a přidal domácím šestou branku - 0:6. Bylo prakticky rozhodnuto a utkání se dohrávalo. Domácí se snažili o čestnou branku, kterou nakonec vstřelil až v 80. minutě střídající Jaroslav Miklík - 1:6. To bylo také z brankového hlediska vše co mohlo shlédnout šedesát diváků. Březí si připsalo důležité tři body a v tabulce se přiblížilo vedoucímu Rudolci na pouhý bod. Hamry klesly na místo sedmé. V příštím kole zajíždí Kladiváři právě na hřiště lídra do Rudolce. Březí zajíždí opět ven na zápas s rezervou Křižanova.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou B
Jiří Kolarik:

TJ Březí-Březské
Petr Lysoněk: Předně velice děkujeme Michalu Hladíkovi z Měřína jako expertovi na uplynulé kolo jehož "ostrá jednička" nás všechny opravdu namotivovala. Jen tak dál. Co se týče utkání. Ze začátku se domácí mužstvo nechalo otrávit spory s panem rozhodčím, abychom my mohli předvést ten zatím nejlepší poločas podzimu. Problémy se střeleckou produktivitou se najednou vypařili. Jedinou kaňkou na jinak zvládnutém utkání byl Jaromírův nedokončený hattrick. Snad příště. Sportu zdar a vesnickému fotbalu zvlášť!



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou B
L. Benc [-] - J. Sláma [-] , P. Vašek [-] , J. Uhlíř [-] , V. Kříž [-] , F. Chlubna [-] (61. I. Sojma [-] ) - P. Havlík [-] (34. T. Veselý [-] ) , M. Srnský [-] (61. J. Miklík [-] ) , L. Sýs [-] - J. Martaus [-] (63. A. Zátopek [-] ) - D. Zeman [-]

TJ Březí-Březské
D. Urbánek [-] - J. Jobánek [-] , P. Šimek [-] , P. Jelínek [-] (80. V. Klíma [-] ) , R. Šmarda [-] - A. Crha [-] , M. Holánek [-] (69. P. Lysoněk [-] ) , T. Habán [-] , J. Chlup [-] - M. Sysel [-] , D. Dostál [-]

ŽK: 16. J. Martaus , 89. J. Sláma .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: EXL Matyáš - ŠABART Adam (N), GRUBER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Michal Hladík
Tip experta: výhra domácích

Tady si dovolím dát ostrou jedničku na domácí. Na hřišti Hamrů se vždy hraje velice těžko a zápas moc fotbalové krásy nenabídne.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů