Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Polničce se rozhodlo v prvním poločase


Branky


31

V Polničce se rozhodlo v prvním poločase, kdy Měřín vstřelil domácím čtyři góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Měřín vstřelil v první půli čtyři branky

Domací vstupovali do zápasu s cílem protahnout domací neporazitelnost ale už ve 2. minutě prohrávali, když se trefil Vokurka 0:1.Na tuto branku ještě domací zareagovali svou typickou akcí se prosadil rychlík Průža a tak v 5.minutě byl stav 1:1.Ve 21.minutě už opět Jiskra vedla střelec branky byl Sýkora 1:2.Sokol se jen težko dostavál za obranu hostí a tak přišla další branka a to ve 40.minutě se svým druhým golem v utkání prezentoval Měřínský Vokurka 1:3.Sotva uběhla minuta a už to bylo o tři branky po chybě domací obrany se dostal do zakončení Hladík a trefil presně 1:4.

Druhý poločas se dohrával bez branek

Druhý poločas už se spíše jen dohrával domácí se snažili,ještě něco s utkáním udělat a alespoň vstřelit nějakou branku to se bohůžel nestalo a tak utkání skončilo jasně pro Měřín výsledkem 1:4.Polnička jede v dalším kole do Věchnova a Měřín hostí doma v derby Křižanov.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Polnička
Radim Synek: Opět jsme dostali brzkou branku, která byla tečovaná naším obráncem stejně jako ta druhá.Na první branku se nám podařilo brzy odpovědět ale to bylo z naší strany všechno.Bohužel se začíná v Polničce projevovat zájem o fotbal ať už je to tréninková docházka nebo akce, které pořádají fotbalisté.Jsem zastáncem toho pokud chci dělat nějaký sport co mě baví dám a udělám pro to všechno a ne abych obvolával celý týden někoho jestli přijde na trénink nebo pojede na utkání.Víc k tomu nemám co říct tohle si musíme říct mezi sebou pokud nebude dobrá parta nebudou ani výsledky.Hráčům nemůžu vytknout snahu makali až do konce bohužel to bylo k ničemu snad se do příště poučíme z chyb,které pramenili a předvedeme mnohem lepší výkon.ještě bych se chtěl omluvit fanouškům za ten slabý výkon,který jsme předvedli.Fotbalu zdar a vesnickému zvlášť.

TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch: Konečně, po 5 týdnech čekání jsme si nezkazili víkend. Stále sice nejsme v kompletní sestavě, ale výkon jsme podali konzistentní a dařilo se nám v koncovce. Kromě nastřeleného břevna Zelinkou jsme většinu úplně tutových šancí zdárně zakončili. Obrana se vyvarovala hrubých chyb, do útoku jsme se převážně dostávali dobrou kombinační hrou. Pomohl dobrý start a brzký gól, do vedení jsme šli znovu ve 21. minutě a když jsme o 20 minut později přidali během minuty 2 góly, zlomili jsme odpor Polničky až do cca 80. minuty. Dobře se zapojili střídající hráči. Výkon musíme potvrdit příští týden s Křižanovem B, aby nám to věřili i doma.



Sestavy


TJ Sokol Polnička
M. Chyba [-] - V. Moravec [-] , R. Klement [-] , T. Litochleb [-] - I. Mittermayer [-] , J. Pálka [-] , M. Landsman [-] (46. M. Podloucký [-] ) , J. Štíbal [-] - Z. Lojek [-] (71. J. Kohout [-] ) , O. Průža [-] - J. Víška [-]

TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - D. Hrůza [-] , D. Horák [-] (69. J. Zelinka [-] ) , Š. Král [-] - L. Vokurka [-] (73. V. Kuřátko [-] ) , D. Kolouch [-] (59. V. Palík [-] ) , J. Necid [-] , M. Sýkora [-] - J. Krčál [-] (76. J. Kühtreiber [-] ) - S. Vlach [-] , M. Hladík [-]

ŽK: 89. T. Litochleb - 17. M. Hladík , 89. J. Zelinka .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: EXL Matyáš - VOKURKA David (N), JUN Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Ondřej Ostrýž
Tip experta: remíza

Další remízový zápas. Pokud hosté přijedou v dobré sestavě, body se budou dělit. 1:1

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích