Ujčov ztratil dvougólové vedení


Branky


14. P. Mitáš , 47. P. Ryba - 66. M. Fišar , 74. P. Bureš
33

Ujčov ztratil dvougólové vedení a remizoval s Velkou Losenicí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle přinesla zasloužené vedení domácích

Diváci v Ujčově viděli od prvních minut vyrovnanou bitvu plnou osobních soubojů a poměrně hodně nepřesností. Hosté nakopávali míče bez většího efektu, domácí akce byly přeci jen trochu přesnější. První branka padla po nedůrazu v defenzive hostí, když agilní záložník domácích Petr Mitáš vyhrál osobní souboj a otevřel skóre 14.min 1:0.Losenice ožila a tlačila se do útoku, Ujčov přečkal několik závarů a sám slibně rozvíjející akce v branku nepřetavil tudíž se do kabin šlo za tesného vedení domácích. 

Druhý poločas přinesl zápletku a na závěr dělbu bodů

Vstup do druhé půle vyšel parádně domácím. V 47.minutě Pavel Mitáš vyzval dalším povedeným míčem za obranu Přemka Rybu, který z první pohotově uklidil míč do sítě a bylo - 2:0. Zdálo se být rozhodnuto, ale opak byl pravdou. Ujčov úplně vyklidil pozice a neaktivní hrou doslova nabídl soupeři šanci. Hosté najednou byli všude dřív a tlačili se do zakončení. V 66. minutě už udeřilo. Fišar vystřelil pod víko a korigoval - 2:1. Ujčov to dostatečně nenabudilo a tak hosté využili zaváhání v domácí defenzivě a snadno se dostali k vyrovnání Bureš, 74.minuta - 2:2. Závěr utkání byl hektický a rozhodnout mohly oba týmy. Branka už však k vidění nebyla a tak se body v Ujčově dělily. Příští kolo jede Ujčov do Radostína, kde sehraje zápas s místní Benfikou. Velká Losenice přivítá v derby Hamerské béčko.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Michal Dvořáček, asistent trenéra: Nedělní odpoledne v Ujčově přineslo domácímu mužstvu první bod v této sezoně! Před zápasem bych bod bral všemi deseti, ovšem po přehlídce neproměněných šancí v prvním poločase jsou dva vstřelené góly málo. Nicméně musím podotknout, že hosté byli ve druhém poločase lepším týmem a zaslouženě vyrovnali. Tudíž bod bereme, ale především jsme zlepšili celkový dojem z toho, co na hřišti předvádíme. Bojovnost a ochota rvát se jeden za druhého byla oproti minulému týdnu znatelná! Jedinou kaňkou na dnešním výkonu jsou chyby, které předcházely gólům, ale jak to tak bývá, kdo nic nedělá, nic nezkazí. Myslím si, že je na místě dneska poděkovat klukům za dobrý výkon.

TJ Velká Losenice
Miloš Němec: V zápase jsme chtěli hrát kombinační hru, ale ta se nám na ujčovském trávníku nedařila a docházelo ke zbytečným ztrátám míče. Po hrubých chybách jsme inkasovali i obě branky. Cením si toho, že to kluky nepoložilo a dokázali ještě vyrovnat a to i proto, že na lavičce máme stejnou kvalitu jako v základní sestavě. Právě v tomto nám pomohli zápas vyrovnat střídající hráči.



Sestavy


SK Ujčov
F. Halva [-] - J. Kroupa [-] (75. J. Večeřa [-] ) , P. Mareš [-] , P. Mitáš [-] (51. P. Rotkovský [-] ) , P. Ryba [-] (66. M. Dvořáček [-] ) , V. Šikula [-] , J. Nedoma [-] , O. Jančík [-] , P. Mitáš [-] (85. M. Štoudek [-] ) , P. Blecha [-] , J. Štourač [-]

TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - P. Neubauer [-] , P. Mach [-] , F. Mach [-] , R. Pátek [-] (61. M. Fišar [-] ) - J. Grodl [-] (51. O. Augustin [-] ) , T. Neubauer [-] , M. Hobza [-] (51. P. Bureš [-] ) , R. Kasal [-] - D. Baránek [-] , Z. Pospíchal [-] (81. M. Hrouda [-] )

ŽK: 2. F. Halva - 59. R. Kasal , 69. T. Neubauer .
Počet diváků: 71. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - MAREŠ Jiří (N), PÁTEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 8. 2019 20:24
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Oskar Jančík
Tip experta: výhra domácích

Zatím jsme nezískali ani bod a vstup do soutěže nám nevyšel. Tentokrát už do toho půjdeme natvrdo a rozjetou Losenici zastavíme stůj co stůj. Očekávám boj o každý metr hřiště a naše těsné vítězství. 3:2

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza