Ujčov nezvládl úvodní utkání sezóny


Branky


4. J. Kuba (vl.) , 40. J. Čuhel , 90. M. Dvořáček - 35. P. Hájek , 42. O. Toman , 73. D. Bednář , 80. D. Bednář
32
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil remízou

Ujčovští fotbalisté po sestupu z okresu nedokázali zastavit výsledkový propad a padli na domácí půdě proti nadšeně hrajícímu nováčkovi rezervě Počítek. 

Úvod utkání však patřil domácím, Ryba nacetroval míč po faulu do vápna hostí a skóre otevřela ve 4.minutě vlastní branka Počítek 1:0. Pak se hra odvíjela především mezi vápny. Za zmínku stojí obrovská šance domácího Radka Čuhla jehož vychytal brankář hostí. Ti se postupně osmělovali a v 35. minutě po krásné kombinaci vyrovnali 1:1. Ujčov zabral a kolmice Petra Mareše za obranu pro Honzu Čuhla byla exkluzivní, střelec domácích nezaváhal 2:1. Hosté v podstatě okamžitě odpověděli, když znovu rozebrali domácí obranu a v 42. minutě to bylo 2:2. Ujčov byl zaskočen a jen štěstí v podobě spojnice ho zachranilo od dalšího direktu. Poločas tak skončil remízou.

Druhá půlka v režii hostí

Ujčov do druhé poloviny utkání vstoupil velmi vlažně a byli to hosté, kteří diktovali tempo hry. Dlouho se hrál fotbal nahoru dolů, gólové šance však víc přibývali na straně hostí. Logickým vyústěním byla standartka z 73.minuty a další nedúraz ve vápně Ujčova 2:3. Domácí úplně vypadli z role a nedařilo se jim vůbec nic. V 80.minutě bylo s Ujčovem ještě hůř, další podařený brejk hosté využili a bylo hotovo 2:4. Branka Michala Dvořáčka v závěru přišla příliš pozdě a znamenala pouze korekci stavu na 3:4. Ujčov bude muset hodně přidat ve všech činnostech pro zlepšení stavu. Zato hosté odváží poněkud překvapivě leč zaslouženě všechny body. 



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík: Ujčov bude muset hodně přidat ve všech činnostech pro zlepšení stavu. Zato hosté odváží poněkud překvapivě leč zaslouženě všechny body.

SK Transformátor Počítky B
Petr Hájek: Překvapili jsme domácí a odvážíme si důležité tři body.



Sestavy


SK Ujčov
P. Mitáš [-] - V. Šikula [-] (60. P. Rotkovský [-] ) , P. Ryba [-] (69. M. Dvořáček [-] ) , O. Jančík [-] (83. M. Štoudek [-] ) , R. Čuhel [-] , P. Mitáš [-] , P. Blecha [-] , J. Štourač [-] , P. Mareš [-] (78. J. Mareš [-] ) , J. Čuhel [-] (46. F. Bureš [-] ) , J. Nedoma [-]

SK Transformátor Počítky B
D. Vambera [-] - J. Kuba [-] , R. Schneider [-] , A. Říčan [-] (70. P. Slavík [-] ) , T. Straka [-] - D. Říčan [-] , P. Hájek [-] , L. Kachlík [-] , H. Svoboda [-] (46. D. Peňáz [-] ) - D. Bednář [-] , O. Toman [-] -

Počet diváků: 100. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - MAREŠ Jiří (N), PRAISLER Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
11. 8. 2019 19:50
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Miroslav Láznička
Tip experta: výhra hostů

Zajímavé utkání, kde budu více věřit novému týmu, a myslím si že ambiciózní Počítky těsně, ale přesto v Ujčově vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích