Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2019 15:30

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice B doma nestačily na Čáslavice


12

Rapotice B doma opět neuspěl, když na svém hřišti podlehly Čáslavicím vysoko 1:5

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

Zápas v Rapoticích se hrál jako ostatní zápasy kola za velmi příjemného fotbalového počasí. Úvod utkání byl opatrný z obou stran a bez výraznějších šancí. Mírně aktivnější byli domácí, kterým se podařilo ve 12. minutě dostat do vedení zásluhou přesné hlavičky Strašáka. Postupem času se však hra vyrovnala a hosté z Čáslavic začali být aktivnější a nebezpečnější než domácí, kteří ztráceli příliš mnoho jednoduchých míčů převážně ve středu hřiště. Čáslavice srovnaly ve 27. minutě a téměř vzápětí mohly skóre otočit. Nebezpečnou střelu ze střední vzdálenosti vyrazil Řepa pouze k nohám útočníka Kliky, který si však nepohlídal ofsajdové postavení a branka tak nebyla uznána. Varování domácím nestačilo, hosté měli i nadále více šancí a chvíli před koncem poločasu se prosadili podruhé. Když už se zdálo, že poločas skončí těsným vedení týmu zpod Sádku, tak si vybral slabší slabší chvíli brankář Řepa a hosté vedli o dvě branky. 

Hosté ještě skóre navýšili

Ve druhé půli se obraz hry příliš nezměnil. Hosté přidali ještě dvě branky, o které se postarali v 52. minutě Otakar Bulička a v 78. minutě Patrik Růžička, který tak zvyšoval na pohodlných 1:5. Hosté si už vedení zkušeně pohlídali a připravili domácím již třetí porážku v řadě, která je odsunul z postupových pozic do středu tabulky. 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, jednatel: Nástup do zápasu jsme měli dobrý a dostali se do vedení. Bohužel jsme měli velké množství ztrát ve středu hřiště a soupeř nás přehrával svou bojovností a nasazením a od naší branky byl paradoxně lepší po téměř celý první poločas. Ve druhé půli přibylo na naší straně šancí, ale nebyli jsme dostatečně šikovní při zakončení. Vítězství Čáslavic je zcela zasloužené, my musíme zabrat příští týden v Třebenicích a konečně zvítězit.




Sestavy


FC Rapotice B
Z. Řepa [-] - P. Císař [-] , M. Dobeš [-] , M. Laš [-] , M. Dvořáček [-] , R. Strašák [-] , A. Chatrný [-] (58. R. Zezula [-] ) , M. Laš [-] (55. M. Oščádal [-] ) , K. Kovařík [-] , J. Dvořáček [-] , L. Man [-] (46. T. Laš [-] )

FK Čáslavice-Sádek
J. Vaníček [-] - M. Zikmund [-] , M. Obůrka [-] , D. Šmehlík [-] , M. Busta [-] - M. Klika [-] (33. M. Růžička [-] ) , P. Špaček [-] , J. Vecheta [-] (73. P. Růžička [-] ) , M. Sedláček [-] (85. J. Hanzal [-] ) - M. Rada [-] (64. L. Rubák [-] ) , O. Bulička [-]

ŽK: 44. K. Kovařík - 29. M. Klika .
Hráči zápasu: O. Bulička .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: KALINA Oldřich - LAŠ Milan, KOLAŘÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Rapotice B bude chtít zastavit šňůru tří porážek proti nováčkovi z Čáslavic.