Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2019 15:00

11.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice doma nestačily na Chlístov


Branky


12

Fotbalisté Hartvíkovic si v domácím zápase proti Chlístovu smolnou připsali porážku 3:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Za krasného nedělního počasí přijeli do Hartvíkovic hráčí z Chlístova a hned v 8. minutě zaskočili hosté Tomášem Kuchaříkem domáci obranu a hlavně brankaře Chalupu- 0:1. To Hartvíkovice trochu probralo a i oni začali hrát konečně fotbal a držet míč na svých kopačkách. Vyrovnání přišlo v 19. minutě skóroval Michal Outulný 1:1.  Poté Hartvíkovice zahodili několik slibných šancí a hosté hrozili jen z rychlych protiútoků, které také ke gólů nevedli. Tudíž do kabin se šlo za nerozhodného stavu a zápas byl tak zcela otevřený. 

Hosté dokázali otočit zápas ve svůj prospěch

Druhý poločas začali aktivněji domácí a v 51. minutě si na přímý kop po rozehrávce Závišky naběhl  Miloslav Kafka - 2:1. Domacím náskok dlouho nevydržel,hned v 55 minutě přímo z rohu srovnal Pavel Špaček 2:2. V 59. minutě si Miloslav Kafka naskočil po rohu Kopuletého na přední tyč a zvyšoval na 3:2. Bohužel ani tohle vedení si domací dlouho neužili a hned za deset minut v 69. minutě srovnal Roman Hruška z přímého kopu na 3:3. No a aby toho nebylo ke smůle domacích málo v 80. minutě Ladislav Hrbáček rozhodl o konečném stavu  3:4.  Hrači Chlístova i přesto, že nebyly úplně lepším týmem, odváží si z Hartvíkovic všechny tři body. Hartvíkovičtí tak nenavázaly na povedený zápas v Třebelovicích. 



Ohlasy k zápasu



SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: V tomto utkání určitě prohrálo fotbalovější mužstvo, které předvedlo velké množství oku lahodících kombinací s vypracovaním vyložených šancí. Jejich neproměňování zejména v prvním poločase je stálo tři body. Přežili jsme infarktové šance domácích v prvním poločase a jen díky vůli po vítězství ve druhém poločase jsme slavili úspěch. I když jsme byli mužstvem, který skoro celý zápas "tahal" za kratší konec, tak musím pochválit všechny hráče, kteří v utkání nastoupili. Byl cítit kolektivní výkon s úmyslem, že se dá porazit i fotbalovější mužstvo.



Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - J. Melkes [-] , M. Sýkora [-] , M. Kafka [-] , P. Křivánek [-] - D. Kopuletý [-] , D. Horký [-] (65. T. Urbánek [-] ) , D. Outulný [-] , M. Kopuletý [-] - M. Outulný [-] (60. M. Kopuletý [-] ) , M. Záviška [-] -

SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - M. Svoboda [-] (54. Z. Nováček [-] ) , J. Uhlíř [-] , D. Brestovský [-] , L. Hrbáček [-] - J. Pokorný [-] , K. Kocmánek [-] , T. Kuchařík [-] , F. Wortner [-] - R. Hruška [-] (90. J. Krul [-] ) , P. Špaček [-] (60. M. Rygl [-] ) -

ŽK: 68. D. Outulný - 62. L. Hrbáček .
Hráči zápasu: M. Kafka - L. Hrbáček .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - VÉVODA Jiří, ROHONY Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 09:28

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 07:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 14:29
Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:31

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Michal Kopuletý
Tip experta: výhra domácích

Vlastní hrdost mi nedovluje tipnout nic jiného než 1. Doufám, že navážeme na dorbou hru z minulého kola a dokáže přehrát i Chlístov.