Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav vyhrála v Třebelovicích a jde do čela tabulky


Branky


12

Díky senzačnímu nástupu hostů zvítězila ve šlágru kola Vladislav na půdě Třebelovic 1:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté předvedli úvod snů

Za krásného slunného sobotního odpoledne přijela do Třebelovic druhá Vladislav a očekával se boj o první místo. Domácí hráči bez dvou opor základní sestavy vůbec nezvládli úvod utkání. Po dvouch hrubkách domácího brankáře šli hosté zcela zdarma již v 5. minutě do dvoubrankového vedení. Ani dvougólové vedením hostů nestačilo a nadále se hnali za další brankou. V 7. minutě podnikli rychlý útok po levé straně, krajní záložník zatáhl míč a vybídl svého kolegu ke skórování do prázdné branky – 0:3. Domácí v prvním poločase nepředvedli ze svého umění vůbec nic. Pouze po jednom z rohových kopů mohl snížit domácí Michal, když se dostal k odraženému míči, ale trestuhodně z malého vápna přestřelil. Hráči Vladislavi dělali domácí obraně velký problém především při standardních situacích, které domácí gólman v dnešním utkání vůbec nezvládal.

 

 

 

Hosté si výhru pohlídali

Ve druhé půli se hra úplně otočila. Hosté ubrali ze svých útočných akcí a rozhodli se ubránit tříbrankové vedení a spoléhali pouze na rychlé brejky. Domácí neměli co ztratit a tak vrhli všechny síly do útoku a ve druhém poločase byli lepším celkem, ovšem bez gólového efektu. V 57. minutě už hosté z právě ojedinělého brejku zvýšili na hrozivých 0:4. Čestného gólového úspěchu se domácí hráči dočkali po hodině hry. V 60. minutě se po centru dokázal prosadit Kabelka a upravil tak skóre na konečných 1:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč: Měli jsme sedm vyhraných utkání v řadě a jednou ta série skončit musela, ale takovýmto způsobem je to nepřijatelná! Především v první půli jsme předvedli katastrofální výkon a musíme si položit otázku, co vlastně chceme. Výsledek je pouze odrazem naší práce za posledních 14 dní jak v přípravě tréninků, tak v zodpovědnosti některých hráčů.




Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - J. Buček [-] (59. O. Jurka [-] ) , D. Janíček [-] , M. Šmíd [-] , S. Michal [-] , D. Vala [-] (86. T. Brychta [-] ) , J. Rakušan [-] , J. Jurka [-] , K. Skoumal [-] (61. V. Dobrozenský [-] ) , M. Kabelka [-] , R. Jurka [-]

TJ Vladislav
J. Nejerál [-] - K. Čihal [-] , P. Otruba [-] , V. Paločko [-] , M. Chalupa [-] - J. Hrůza [-] , F. Macek [-] , M. Tůma [-] (80. J. Bryja [-] ) , J. Orálek [-] (87. A. Martenek [-] ) , P. Vyletěl [-] - R. Veškrna [-] (68. Š. Bryja [-] ) -

ŽK: 76. P. Vyletěl .
Hráči zápasu: K. Čihal .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KAŇKA Josef - ŠIMKA Jaroslav, MARTÉNEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Očekávám kvalitní fotbal týmů, které se budou prát o špici tabulky. Rozhodne domácí prostředí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích