M. Trnka 34. (p.)
J. Trnka 61.
2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice doma zremizovaly s nováčkem z Myslibořic


Branky


34. M. Trnka (p.) , 61. J. Trnka - 56. M. Ludvík , 59. M. Šoustal
10

Už ve svém druhém podzimním zápase fotbalisté Myslibořic získali, když remizovali v Blatnici 2:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení z penalty

Nováček z Myslibořic zavítal na půdu Blatnice. Favoritem zápasu byl jasně domácí celek, který by se měl pohybovat v horní polovině tabulky. Za příjemného podzimního fotbalového počasí se hrál ze začátku velmi opatrný fotbal. Oba celky si totiž hlídal útočné hrozby svých protějšků. Když už se ale oba týmy k některé střele odvážil, tak jak domácí gólman Jiří Holík tak i hostující brankář Ondřej Ošmera žádný střelecký pokus jednoho či onoho celku za svá záda nepustil. Diváci se tak za celý první poločas dočkali jediné branky, kterou vstřelil ve 34. minutě z pokutového kopu Michal Trnka, a tak odcházel oba týmy za stavu 1:0 pro domácí do kabin  Zápas byl tak zcela otevřený a vše tak měl rozhodnout až druhý poločas.

Hosté vybojovali bod

Do druhé půle vstoupili domácí s odhodláním navýšit skóre na bezpečnější vedení, ale hosté nastoupili do druhé půle jako vyměnění a zaskočili domácí celek svojí aktivitou směrem dopředu. To se jim také vyplatilo a v 56. minutě bylo zásluhou Miroslava Ludvíka vyrovnání na 1:1. A pro domácí bylo za chvíli ještě hůř, když se postaral již v 59. minutě o nečekaný obrat v zápase hostující Michal Šoustal - 1:2. Naštěstí pro domácí se Blatnice z této branky nesesypala a hned za dvě minuty v 61. minutě zásluhou Jiřího Trnky vyrovnala na 2:2, což byla nakonec i poslední branka v zápase. 



Ohlasy k zápasu



TJ Myslibořice
Palát Tomáš, hráč a trenér: Dnes musím kluky pochválit, chtěli odčinit minulý debaklu, dali do zápasu opravdu vše, myslím že jsme si dnes zasloužili vyhrát, začali jsme aktivně, sice jsme inkasovali ze sporné penalty, ale druhý poločas jsme byli jasně lepší, otočili jsme výsledek a hráli aktivně. Nevyužili jsme další příležitosti. Soupeř využil chyby našeho brankáře a srovnal. Bohužel už jsme nedokázali zvrátit skóre na naší stranu.



Sestavy


SK Blatnice
J. Holík [-] - T. Pokorný [-] , D. Lojka [-] (86. T. Šabatka [-] ) , M. Karásek [-] (60. M. Sova [-] ) , M. Hutař [-] , M. Doležal [-] , M. Trnka [-] , J. Trnka [-] , F. Rumíšek [-] (69. M. Šabatka [-] ) , J. Šimek [-] (60. M. Šabatka [-] ) , M. Svoboda [-]

TJ Myslibořice
O. Ošmera [-] - D. Kunčík [-] (71. V. Čapoun [-] ) , L. Svoboda [-] , T. Kratochvíl [-] (88. R. Trpišovský [-] ) , L. Macháček [-] - M. Ludvík [-] (75. M. Ciešlak [-] ) , J. Matoušek [-] , M. Šoustal [-] , F. Hvězda [-] - O. Dufek [-] , P. Vejvoda [-] -

ŽK: 75. M. Hutař - 23. M. Šoustal , 27. J. Matoušek .
Hráči zápasu: J. Trnka - M. Šoustal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KLINER Jan - ŘÍHA Tomáš, PALÁT Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Blatnice hraje dobrý fotbal a doma zvítězí.

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích