Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

24.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Oborách na hrotu nastoupil otec se synem!


Branky


0

Přestože výsledek je stejný jako minulý zápas, tak tentokrát Obory nepodaly tak oslňující výkon jako před čtrnácti dny. Ačkoliv proti Nové Vsi byly jasným favoritem, tak se na výhru, ke které přispělo i rodinné duo na hrotu, nadřely a Nová Ves byla Oborám velmi nepříjemným soupeřem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání v Oborách přineslo jednu kuriozitu, v útočné řadě bok po boku nastoupili Robert a Jiří Moravcovi, tedy otec se synem, které od sebe dělí věkový rozdíl 25 let. Nebyl to však ani jeden z nich, kdo hned po dvou minutách otevřel skóre, branku totiž jako první trefil jejich spoluhráč ze zálohy, Luboš Soldát.

 

Ve 25. minutě pískl rozhodčí penaltu pro Obory, kterou s přehledem proměnil Petr Lundák. Z dvougólového vedení se ale domácí dlouho netěšili, neboť o pět minut později přišla penalta i na druhé straně a Novák si s ní také zkušeně poradil. Do poločasu stihla Nová Ves ještě vyrovnat zásluhou Čadka.

 

 

Ve druhé se Obory hodně nadřely, ale nakonec je zachránil jediným gólem druhé půle Erik Šlechta, který si ve vápně nádherně položil dva obránce i gólmana a pohodlně uklidil míč z kroku do branky soupeře. Obory už těsné vedení v závěru udržely a opět zvítězily svým oblíbeným skóre 3:2.



Ohlasy k zápasu


SK Obory
Jiří Moravec (útočník, Sk Obory): „Rozhodčí spravedlivě pískl každému týmu po penaltu, my jsme nakonec vybojovali výhru, ale hodně jsme se na to nadřeli“




Sestavy


SK Obory
L. Vlk [-] - J. Lundák [-] , M. Pinkas [-] , P. Slavík [-] , P. Vokrouhlík [-] - E. Šlechta [-] , O. Tesárek [-] , L. Soldát [-] , P. Lundák [-] - R. Moravec [-] , J. Moravec [-]

TJ Sokol Nová Ves B
V. Čadek [-] , J. Novák [-]

Hráči zápasu: P. Lundák .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.