1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 17:00

22.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Krásné Hoře se po vyrovnané partii body dělily


Branky


0

Utkání mezi týmy Krásná Hora B a Nová Ves B přineslo vyrovnanou partii. Ani jeden z týmu neměl v zápase dlouhodobější převahu, i když Krásná Hora byla o něco fotbalovějším a pohyblivějším  mužstvem a hrála více s míčem. Zkušený hostující celek si zase uměl na své šance počkat a krátce po poločase se ujal vedení, když penaltu proměnil Novák. Za domácí poté srovnal střídající Zelenka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivita domácích branku nepřinesla

První poločas začali aktivněji domácí hráči, k první vážnější akci se dostal v 7.  minutě Lukáš Hůla, jenž svým rychlým krokem pronikl do soupeřovi šestnáctky a chtěl vystřelit. Míč se mu však zamotal mezi nohama a bránu  neohrozil. Další nadějně vyhlížející situace přišla v 17. minutě, domácí útočník Sirotek dostal míč do běhu a řítil se na brankáře, jeho střelu však hostující strážce branky vyrazil. Míč se ještě odrazil k Hubičkovi, ten zpětnou přihrávkou opět našel Sirotka, který opět napálil míč do brankáře. Hned vzápětí se dostal ke střele z hranice vápna Holan a zkoušel technicky přehodit gólmana, jeho pokus však skončil nad. Zhruba o další minutu později se opět ocitl tváří v tvář gólmanovi Sirotek, ale jeho pokus byl opět neúspěšný a hostující brankář jej vytěsnil těsně vedle branky.

 

Hráčům Nové Vsi chvíli trvalo než se dostali do zápasu, nehráli tolik s míčem jako Krásná Hora a neměli v úvodu moc šancí, ale postupem času hru vyrovnávali, občas se jim podařilo vystřelit z větší dálky, ale lehoučký míč několikrát vylétl vstříc nebesům. Do dobré pozice ke skórování se zhruba deset minut před koncem poločasu dostal Jiří Hájek. Brankář domácích mizerně rozehrál a Hájek mohl mířit do odkryté branky, jenže míč se mu trochu zamotal pod nohama a než si ho stačil srovnat, tak o něj přišel. V závěru ještě zahrozil z přímého kopu Knuth, branku však těsně přestřelil a rozhodčí poté první poločas ukončil.

 

 

Domácí hru oživil až střídající Zelenka

Druhou půli začali aktivněji hosté. Už po třech minutách hry byl ve vápně faulován Baloun a rozhodčí Švidkov nařídil pokutový kop. K jeho exekuci se postavil Novák a nemýlil se. Vstřelená branka hosty nabudila a v první polovině druhého poločasu byla Nová Ves lepším týmem. V 52. minutě centroval Šochman z levé strany na úplně zapomenutého Knutha, ten však tentokrát nechal vyniknout gólmana. O chvíli později na volného Knutha centroval z pravé strany Hájek, ale Knuthovi poslal míč na paty. V 60. minutě po faulu skoro na půlce hřiště vypálil z dálky Říha a trefil břevno Houskovi branky.

 

Krásná Hora zaskočena aktivitou soupeře sáhla v 64. minutě ke střídání a na place se objevil zkušený Jiří Zelenka. S jeho příchodem opět domácí o něco ožili a byl to právě střídající Zelenka, který zajistil Krásné Hoře bod. V 73. minutě k němu do vápna propadl centrovaný míč z pole, Zelenka dobře zpracoval a zblízka, střelou umístěnou na zadní tyč, prostřelil brankáře Hirsche. Nová Ves o chvíli později po hezké kombinační akci trefila břevno a v závěru se ještě pokoušel  ze dvou přímých kopů skórovat Zelenka. První jeho pokus však skončil ve zdi a když po dalším faulu dostal šanci si kop zopakovat z téměř stejného místa, tak přestřelil. Gólman hostů poté už jen rozehrál a rozhodčí odpískal konec utkání.   



Ohlasy k zápasu


TJ Krásná Hora B
Jiří Zelenka(Krásná Hora): „Ani jeden tým nebyl posilněn hráči z A-týmů a tak byly týmy poskládané ze starších ročníků hrajících po boku těch nejmladších, zápas se hrál v přátelském duchu, nijak tvrdě a po vyrovnaném průběhu je remíza spravedlivým výsledkem.“

TJ Sokol Nová Ves B
Radek Baloun(Nová Ves): „V první půli hráli asi o něco lépe domácí, my jsme hráli proti sluničku a foukal proti nám nepříjemný vítr, který nám dělal trochu problémy. Ve druhé půli se náš výkon o dost zlepšil, škoda, že jsme po gólu z penalty neudrželi vedení, ale remíza je asi spravedlivým výsledkem.“



Sestavy


TJ Krásná Hora B
P. Houska [-] - L. Čihák [-] , V. Křížek [-] (46. A. Kropík [-] ) , P. Hrubý [-] (46. J. Čihák [-] ) , M. Holan [-] (64. J. Zelenka [-] ) - R. Beneš [-] (46. J. Hůla [-] ) , J. Holan [-] (46. J. Kabát [-] ) , M. Koudelka [-] , J. Hubička [-] - L. Hůla [-] , O. Sirotek [-]

TJ Sokol Nová Ves B
K. Hirsch [-] - M. Petrák [-] , M. Mach [-] , J. Novák [-] , J. Moravec [-] - P. Říha [-] , J. Šochman [-] (81. V. Čadek [-] ) , R. Baloun [-] , M. Řanda [-] (46. J. Ejem [-] ) - F. Knuth [-] , J. Hájek [-]

Hráči zápasu: J. Čihák - J. Novák .
Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.