2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 10:15

19.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kňovice v Hříměždicích přišly o oporu Bartůňka


Branky


0

Z vyrovnaného utkání nakonec urvaly tři body Hříměždice, vše však mohlo být jinak, kdyby se rozhodčí nebál ukázat červenou kartu po zákroku, který zřejmě na nějaký čas vyřadil ze hry, tentokrát v obraně zaskakujícího, Kňovického záložníka Bartůňka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Hodouš, dlouho se však z vedení neradoval

   První poločas moc fotbalové krásy nepřinesl, hrálo se spíše ve středu hřiště a oba týmy dopláceli na nepřesnosti v rozehrávce. První střelu vyslal až zhruba v polovině utkání hostující záložník Loch, který si navedl míč podél velkého vápna, jeho střela však domácí branku těsně minula. Stejný hráč byl i u zrodu další akce, píchl si míč kolem vyběhnuvšího brankáře Krotila, na střelu už to z těžkého úhlu nebylo a tak se rozhodl nacentrovat na Sirotka, který byl ve vápně volný a měl před sebou nestřeženou branku. Centr však letěl moc daleko a hostující útočník na něj nemohl dosáhnout.

   V této fázi hry byl hostující celek o něco aktivnější, ale ze vstřeleného gólu se jako první radovali domácí. Útočník Hodouš přebral ve vápně kolmou přihrávku ze středu a po zemi k tyči překonal brankáře Čížka. Toto skóre však dlouho nevydrželo. Na druhé straně se po faulu k rozehrávce standardní situace postavil David Burda, ten nic složitého nevymýšlel a poslal míč přímo na branku. Jeho skvělá rána orazítkovala břevno a odrazila se nejdřív do brankáře Krotila a od něj na nehlídaného Vodenku, který už se zblízka nemýlil.

Shovívavý rozhodčí Hříměždice do deseti neposlal

   Druhou půli začali aktivněji domácí fotbalisté a za aktivitu byli brzo odměněni brankou. Při rohovém kopu si na přední tyč naběhl Vimer, hosté jeho náběh nezachytili a inkasovali z jeho hlavy podruhé. Emoce v Hříměždicích vzplály po zákroku Kahouna na Bartůňka. Kahoun předvedl likvidační zákrok, když na útočné polovině úplně zbytečně zajel do Bartůňka. Ten musel okamžitě střídat a za pomoci spoluhráčů odkulhal do kabiny, zřejmě ho bude čekat delší herní pauza. Rozhodčí byl velmi shovívavý a za tento likvidační zákrok udělil pouze žlutou kartu i když by mu rozhodně slušela karta úplně jiné barvy.

   Ve zbytku utkání už branka nepadla. Kňovice se sice snažily o vyrovnání, za zmínku stojí například rozehrání standardní situace v podání dvojice Burda – Kozel. Burda při rozehrávce přeběhl míč, Kozel mu ho poslal k lajně, odkud si to Burda namířil do vápna a snažil se zpětnou přihrávkou najít spoluhráče. Gólem neskončila ani situace z úplného závěru, kdy už všichni Kňovičtí hráči byli natlačení před brankou soupeře a ze standardky se o střelu pokusil gólman Čížek. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vltavan Hřiměždice B
Michal Hodouš (Vltavan Hříměždice): Jsem rád, že jsem přispěl gólem k výhře, chtěl jsem poslat nekompromisní ránu k tyči, úplně se to nepovedlo, míč mi trochu sjel po noze, ale hlavní je, že skončil v bráně. Měli jsme i štěstí, že jsme zápas vůbec dohráli v jedenácti, rozhodčí mohl našeho hráče za zákrok na Bartůňka vyloučit.

FC Kňovice
Karel Pšenička (FC Kňovice): Zákroky jako ten na našeho Bartůňka, by se v těchto soutěžích vůbec neměly objevit. Když se podíváme na zápasy v lize, tak tam se takovéhle likvidační zákroky trestají okamžitým odchodem pod sprchy. Jasná červená.



Sestavy


TJ Vltavan Hřiměždice B
V. Krotil [-] - J. Hubner [-] , D. Hájek [-] , L. Cirus [-] , T. Jechort [-] (70. P. Junek [-] ) - P. Černý [-] , D. Černý [-] , V. Černohorský [-] - J. Vimer [-] , M. Hodouš [-] (65. O. Vacek [-] ) , P. Krotil [-] (55. J. Kahoun [-] )

FC Kňovice
J. Čížek [-] - R. Křížek [-] (46. V. Hodík [-] ) , V. Bartůněk [-] (67. T. Křesina [-] ) , M. Kozel [-] (46. F. Bláha [-] ) , P. Šťovíček [-] (75. D. Perníček [-] ) - T. Loch [-] , J. Vodenka [-] (46. V. Vršecký [-] ) , L. Kozel [-] - D. Burda [-] , S. Hanuš [-] , M. Sirotek [-]

ŽK: 67. J. Kahoun .
Hráči zápasu: J. Vimer - D. Burda .
Počet diváků: 20.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.