Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Kaznějova přemohla Jiskru


6

V jediném nedělním zápase tohoto kola se proti sobě postavila rezerva Kaznějova a tým Jiskra Křelovice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší tým prohrával

Hned od úvodu utkání bylo vidět, jak oboum mužstvům záleží na výsledku tohoto zápasu. Hrálo se opatrně z obou stran. Žádný z týmů nechtěl udělat chybu, která by znamenala výhodu pro soupeře. Prvni zásadní moment utkání přišel ve 13.minutě. Po ztrátě hostujícího obránce šli domácí fotbalisté do rychlého protiútoku, který zakončili tak, jak se sluší a patří a Vondráček otevřel skóre zápasu 1:0. Po inkasované brance se osmělili hosté z Křelovic, ale bez brankového efektu. Zákonitě přišel teda trest. Gól jako přes kopírák toho prvního. Kaznějovští fotbalisté se opět po ztrátě hostujícího obránce dostali do rychlého protiútoku, který parádně zakončil podruhé v zápase Vondráček 2:0. Do konce prvního poločasu byli aktivnější hostující fotbalisté, ale buď je zrazovala vlastní koncovka a nebo vynikající gólman Valeš. Ve 45.minutě se hostům přece jen podařilo snížit vedení domácích. Po dlouhém autovém vhazovaní hostujícího kapitána Získala si míč ve vápně připravil Dvořák a poslal ho nádherně do šibenice domácí branky. Po téhle brance pan rozhodčí hned ukončil první poločas.

Křelovicím druhý poločas nevyšel

Kdo sledoval první poločas nejspíš čekal snahu hostujících hráčů o vyrovnání stavu a naopak hru domácích odzadu a čekání na rychlé protiútoky, což se domácím v prvních 45 minutách vyplatilo. Druhá verze byla správná. Hostům se druhý poločas vůbec nevydařil. Nepodrželi balón vepředu a domácí fotbalisté vyráželi na zteč hostující branky. V 65.minutě Kozlík prošel přes tři hráče Křelovic a v zakončení se nemýlil 3:1. Obrovská chyba defenzivy hostů! Hostující obrana hořela, jak papír a jen diky střelecké nemohoucnosti domácích fotbalistům nenapadaly další branky do křelovické svatyně. Ta padla až v 77.minutě, kdy Vondráček udělal z dvou bránících hráčů kužele a dal výsledku konečnou podobu 4:1. Hosté v prvním poločase doplatili na neproměňování šancí a svých chybách v defenzívě.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Křelovice
Martin Ziskal: Prvni poločas jsme byli lepší, ale dělali jsme chyby v obraně. Poté jsme po mém dlouhém autu po krásném gólu snížili. Druhý poločas jsme hráli tragicky. Vyzdvihl bych domácího gólmana.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov B
T. Valeš [-] - M. Vejvoda [-] , J. Valenta [-] - J. Kolečko [-] (72. P. Hůla [-] ) , J. Vondráček [-] , T. Kozlík [-] , J. Beránek [-] , J. Kiss [-] - P. Fait [-] (86. M. Kozlík [-] ) - M. Polívka [-] (68. O. Matějček [-] ) , J. Lavička [-] (89. O. Hrdlička [-] )

TJ Jiskra Křelovice
P. Dvořák [-] - M. Suda [-] (68. M. Dvořák [-] ) , J. Musil [-] , T. Blažek [-] , M. Košan [-] (76. P. Masák [-] ) , M. Bartoš [-] (46. V. Tyr [-] ) , Z. Tabaček [-] , L. Kyprý [-] , M. Získal [-] , J. Wintrle [-] (65. V. Komárek [-] ) , M. Dvořák [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Orlík Vladimír - FAIT Miroslav (N), DANEŠ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů