1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 16:00

5.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lipník bere bonusový bod


Branky


3

Na zápase fotil a report zaslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase bez branek

V sobotu 31. srpna bylo na hřišti v Kralicích odehráno utkání 1.A třídy mezi Sokolem Učice a Spartekem Lipník nad Bečvou. V úvodu zápasu si ani jdno z mužstev nevypracovalo nadějnou gólovou příležitost. To platilo až do 22. minutě, kdy se začalo prosazovat mužstvo Určic. Nejprve skončila střela Halouzky na tyči. Chvíli na to skončil míč z Handlovy kopačky pouze na brankové síti z vnější strany a do třetice musel gólman Pěcha krotit střelecký pokus Halouzky s vypětím všech sil na brankové čáře a poradil si i s dorážkou z bezprostřední blízkosti. Po půlhodině hry se začaly prosazovat i hosté. U většinny akcí byl Lukáš Kovařík. Nejprve zahrával rohový kop. Na míč si u zadní tyče počíhal Machala, ale minul brankovou konstrukci. V 39. minutě střela Lukáše Kovaříka z trestného kopu skončina na břevně.  Chvíli na to musel gólman Navrátil  střelu stejného hráče vyboxovat do bezpečí. Když se v závěru prvního poločasu neujala ani hlavička domácího kapitána Zeliny po rohovém kopu, odcházela obě mužstva do šaten za nerozhodného bezbrankového stavu.

Oba týmy vstřelily po brance

 Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté. Ve 48. minutě pronikl do velkého vápna s míčem na kopačkách Hotěk a trefil se přesně k tyči - 0:1. Na štěstí pro Určice se hosté z vedení dlouho neradovali. Halouzka se opřel do míče na hranici velkého vápna a ten po teči jednoho z obránců skončil v síti - 1:1. V dalším průběhu hry si obě mužstva vypracovala několik šancí, ale ani jedna neskončila brankou. 

Hosté berou bonusový bod

Po závěrečném hvizdu hlavního rozhodčího tak došlo ke střelbě ze značky pokutového kopu. Až osmá střelecká série rozhodla o tom, že 2 body si z Kralic odvezly hosté z Lipníka.



Sestavy


TJ Sokol Určice
D. Navrátil [-] - M. Bureš [-] , P. Bross [-] (73. K. Žáček [-] ) , M. Šnajdr [-] (60. T. Kaprál [-] ) , P. Halouzka [-] , F. Handl [-] (55. J. Šlézar [-] ) , V. Krajíček [-] (79. R. Paul [-] ) , T. Mariánek [-] , L. Zelina [-] , J. Frehar [-] , V. Slezák [-]

FK Spartak Lipník nad Bečvou
L. Pěcha [-] - R. Machala [-] , T. Zelenay [-] , R. Zavadil [-] , M. Kovařík [-] , F. Filipec [-] , D. Hurta [-] (65. T. Kubica [-] ) , L. Kovařík [-] , J. Skřítecký [-] , M. Dudík [-] , M. Kubica [-]

ŽK: 62. V. Slezák - 56. D. Hurta , 90. M. Dudík .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: HORÁK Jiří - JÍLEK Petr, LEPKA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů