F. Toman 21.
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příhoda zajistil Stonařovu tři body


Branky


31

Stonařov jede na vítězné vlně a vyhrál i derby v Lukách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Už před úvodním výkopem byla na hostech znát pohoda. A to i přes kuriózní situaci, kdy na rozcvičení neměli k dispozici dresy.

 

Utkání se hrálo za krásného slunného počasí, které trochu kazil silnější vítr. První šanci v zápase měl Příhoda, když se z úhlu snažil překvapit Tomana, ale přestřelil. Dále převládali po zbytek poločasu šance domácích. Nejprve Navrátil hlavičkoval vedle, Toman poté poprvé vystrčil růžky, ale hlavička neměla ani přesnost ani razanci. Ve 21. minutě už se skóre měnilo a to když Toman sám pro sebe vybojoval balón, protáhl se okolo Plavce, uvolnil se kličkou na střed a prohodil balón podél bezmocného Měrtla - 1:0. Hosté se snažili přispěchat s odpovědí. Příhoda rozehrál roh na Nešpora, který za hranicí vápna protáhl Tomana. Ten střelu na zadní tyč zlikvidoval. Poté vymyslel gólovou akci Příhoda, bohužel pro hosty při snaze zahrát malou domů, poslal domácího kanonýra tváří v tvář Měrtlovi. Ten ustál veškerá naznačení, vystihl Tomanovi klíčku a znemožnil mu zakončení. Od této situace jakoby se hra zlomila. Nejen, že nebylo vidět domácího snajpra, ale i herní projev domácích šel rapidně dolů. 

Hosté po přestávce otočili

Po poločase se iniciativy chopili hosté. A hned z první vážnější situace se zrodilo vyrovnání. Hosté napadli rozehrávku domácích hned v pěti lidech, Škrdla vybojoval míč na středu hřiště, narýsoval kolmici mezi stopery a Příhoda nedal Tomanovi šanci, když ho překvapil zakončením bodlem - 1:1. Hosté dál vytrvávali v aktivitě směrem dopředu a nenechávali domácím příliš místa a klidu na rozehrávku. Hlavičkové souboje vyznívali hlavně ve prospěch hostů. Asi největší šance domácích byla hlavička Tomana nad branku. Hosté byli dopředu velmi aktivní jako tým do zakončení se postupně dostali Vacek, Kozojed i Příhoda, ale bez výsledku. Rozuzlení zápletky přišlo v 75. minutě, když hosté opět dobře napadali. Míč získal Bláha, lobem do vápna vyslal Kozojeda, který si všimnul volného Příhody a ten z rohu malého vápna mazácky přehodil domácího brankáře - 1:2. Hosté mohli vedení ještě zvýšit, ale skóre už se neměnilo.

 

Stonařov hostí v dalším kole Moravské Budějovice. Luka jedou do Velkého Beranova.



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Radek Toman (hráč): První poločas byl z naši strany vcelku dobrý a měli jsme šance na více než jeden gól. Za druhy poločas bychom zasloužili s prominutím nakopat do zadku. Byli jsme totálně jalový. Neměli jsme nic. Hosté se chytli a po gólu jich bylo plné hřiště. Musíme se nad sebou zamyslet a přestat se vymlouvat.

TJ Sokol Stonařov
Michal Příhoda (hráč): První poločas jsme se hledali, už je to asi naše tradice. Tentokrát jsme tomu ještě přidali komickou situaci před zápasem. První poločas jsme zaslouženě prohráli a mohlo to být i větším rozdílem. Věděli jsme, že naše šance přijdou po změně stran, náš výkon šel hodně nahoru a nebylo to o individualitách, všichni jsme hodně chtěli, všichni bojovali a odměna se po zásluze dostavila. Všichni si zaslouží poděkování za to, jak jsme se ve druhý půlce prezentovali a hlavně díky všem našim fandům, kteří se nás vydali podpořit, nebylo jich zrovna málo.



Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
R. Toman [-] - F. Toman [-] , J. Hájek [-] (59. Š. Číhal [-] ) , L. Vařejka [-] , M. Bratršovský [-] , P. Navrátil [-] , D. Horáček [-] (77. Š. Kreigsmann [-] ) , M. Kubeš [-] (71. T. Kašík [-] ) , T. Pokorný [-] , P. Číhal [-] , D. Čaloud [-]

TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - J. Sedláček [-] (41. P. Rychlík [-] ) , J. Šmarda [-] , M. Škrdla [-] , J. Nešpor [-] (53. J. Toth [-] ) , D. Vacek [-] , M. Příhoda [-] , P. Plavec [-] , J. Láznička [-] , P. Kozojed [-] , Z. Bláha [-]

ŽK: 28. T. Pokorný , 87. Š. Kreigsmann - 29. P. Plavec , 48. P. Měrtl .
Hráči zápasu: M. Škrdla , D. Vacek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JIRSA Miloš - KŘÍŽ Ivo, POLODNA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Toman ztrestá Stonařov 2:0

Tip experta: výhra domácích

Luka je doma silná. Tipuji že těsně vyhrají. Stonařov zatím všechny své venkovní utkání vyhrál, ale s týmy kterým se nedaří.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů