1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2019 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strouha vystřelil Starči tři body


Branky


33

Branka v úvodu druhého poločasu přinesla Starči tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase bez branek

První poločas se hrálo naprosto vyrovnané utkání s málo šancemi na obou stranách. Ty dvě největší měli domácí. Nejprve šel Zejda z úhlu sám na brankáře Kanswohla, ale přestřelil. Poté Bříza špatně řešil únik kličkou brankáři místo zakončením podél brankáře. Náznaky příležitostí hostí domácí dokázali však zblokovat a do kabin se tak šlo za nerozhodného bezbrankového stavu.

Domácí po pauze rozhodli

Hned v první minutě druhého poločasu vyraženou střelu brankářem netrefil z dorážky Bříza, ale za ním stojící Strouha již nezaváhal - 1:0. Postupem času si hosté ve snaze vyrovnat vytvářeli územní převahu a hlavně po příchodu Tomana na hřiště i šance. Ale až na jednu střelu, která „olízla“ tyč  nebyly šance hostů z kategorie vyložených a všechny spolehlivě likvidoval Ujčík v brance nebo byli hosté v zakončení nepřesní. Domácí tak slaví těsnou výhru.

 

Stařeč jede v dalším kole do Moravských Budějovic. Luka hostí třebíčskou Fotbalovou školu.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Bylo to vydřené a vybojované vítězství. Cenné je, že přes celou řadu absencí klíčových zkušených hráčů jejich náhradníci prokázali, že jsou schopni je v budoucnu nahradit. Vyzdvihnout je třeba především mimořádný výkon Lauše zaskakujícího na pozici stopera a také brankář Ujčík nás několikrát podržel.

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Radek Toman (hráč): V první půlce měli domácí více šancí, z toho tři tutové, my jsme se k ohrožení branky skoro nedostali. Hned v první minutě druhé půle se od našeho obránce nešastně odrazil míč od tyče k domácímu útočníkovi, který neměl problém to dát do prázdné branky. Od té doby jsme domácí sevřeli na jejich půlce a snažili se o vyrovnání, naše branka však pro ofsajd uznána nebyla. Měli jsme tam i další střely, hlavou trefili tyč, ale dnes nám nebylo přáno. Myslím, že remíza by slušela zápasu více.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
T. Ujčík [-] - J. Zejda [-] , F. Strouha [-] (90. V. Smejkal [-] ) , D. Kašiár [-] (67. J. Šabata [-] ) , M. Linhart [-] , M. Bříza [-] , D. Tomek [-] , R. Ježek [-] , L. Lauš [-] , M. Pysk [-] , R. Linhart [-]

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - Š. Číhal [-] (59. F. Toman [-] ) , J. Hájek [-] , D. Sommer [-] (75. Š. Kreigsmann [-] ) , M. Bratršovský [-] , P. Navrátil [-] , I. Kucarov [-] (80. Z. Votava [-] ) , J. Šimek [-] , P. Číhal [-] , D. Čaloud [-] , M. Zámostný [-]

ŽK: 68. M. Bratršovský .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: BABÁK Martin - HOLUB Radim, NOVOTNÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Petr Kozojed
Tip experta: výhra hostů

Výhra hostů. Luka si to uhrají a odvezou tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích