Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.08.2019 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá za tři body


4
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První zápas nového ročníku jsme výsledkově nezvládli. V první půli jsme měli dvě golové příležitosti, které jsme však nevyužili. 
Ve 30.min nás podržel Dubec, který chytil vyloženou šanci soupeře. Ve 44.min jsme poprvé inkasovali po standardní situaci, soupeř 
vstřelil branku, kterou rozhočí uznal ,ale po konzultaci Melčáka s pomezním byla branka odvolána pro ofsajt. V 51.min soupeř se po rychlém protiútoku dostal do vedení za chvíli měl na hlavě vyrovnání Hanzelka Ondřej, ale ve své šanci selhal. V 69.min jsme udělali na pravé straně obrany chybu a soupeř odskočil na rozdíl dvou branek. V závěru jsme vysunuli do útoku Symerského, který svým důrazem dělal soupeři problémy z kterých pramenily šance. Po jedné z nich Hanzelka přihrál Dankovi Šimíčkovi , který snížil na 2:1. 
Byl to právě Symerský ,který byl v pokutovém území podražen, ale píšťalka rozdhodčího zůstala němá a penalta se nepískala. 
V 88.min jsme po chybě Tadeáše Turského inkasovali třetí branku. 

 

zdroj: http://www.fclibhost.com/



Sestavy


TJ Sokol Dobrá
V. Pešák [-] - O. Gryžboň [-] , P. Platoš [-] , J. Filipčík [-] , M. Novák [-] (46. D. Šmahaj [-] ) , J. Musálek [-] , T. Bařina [-] , F. Georgiovský [-] , O. Junga [-] , K. Zícha [-] , D. Damek [-] (65. V. Palarčík [-] )

FC Libhošť
O. Dubec [-] - P. Čapka [-] , A. Šimíček [-] (75. P. Pham [-] ) , P. Pojezdala [-] , J. Čapka [-] , Z. Melčák [-] , O. Hanzelka [-] , D. Šimíček [-] , I. Frňka [-] , P. Eckelsberger [-] (66. T. Turský [-] ) , D. Symerský [-]

ŽK: 58. D. Šimíček , 71. P. Čapka , 71. A. Šimíček , 74. I. Frňka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SVOBODA Marian - PASTERČÁK Jozef, POTIOREK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích