1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.08.2019 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vratimov doma nestačil na Petřvald


Branky


4

hodnotí web domáích...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Vratimov
klubový web: Do utkání jsme chtěli vstoupit aktivně a diktovat tempo hry, což se nám vůbec nedařilo, byl to naopak soupeř, který byl běhavější, agresivnější, a také nebezpečnější. Nás možná probrala až tyčka, kterou nastřelili hosté po rohovém kopu, poté jsme měli také velikou šanci ze standardní situace, ale protože jsme nebyli dostatečně důrazní proskákal pouze míč podél celého malého vápna. Naopak ihned z brejku jsme inkasovali, když Michalčák tečoval střelu přímo do protipohybu bezmocného Štrompa. Poté se hra začala kouskovat, všichni jsme se začali soustředit více na výroky rozhodčího než na svůj výkon, avšak i přesto se nám podařilo vyrovnat, když jsme se ponaučili z předchozí šance, a tentokrát míč do branky dotlačili, střelcem vyrovnávací branky byl Babič. O poločase jsme si řekli, že se musíme více soustředit na svůj výkon a neřešit věci kolem, což se nám bohužel opět nedařilo a inkasovali jsme podruhé. Po inkasované brance jsme hru zjednodušili a hráli snad i na 4 útočníky, ale žádnou pořádnou šanci jsme si nevypracovali. Do příštích zápasů se musíme ponaučit, hrát disciplinovaně, věnovat se hlavně svým výkonům a nenechat se rozhodit, když zrovna není vše podle našich představ. Sezóna je teprve na začátku, budeme mít spoustu možností tento výkon napravit, ale musíme k dalším utkáním přistoupit jinak.




Sestavy


FC Vratimov
J. Štromp [-] - V. Babič [-] , L. Brezula [-] , P. Michalčák [-] , R. Stuchlík [-] (66. J. Piskoř [-] ) - R. Pešek [-] (73. V. Trmal [-] ) , F. Racko [-] , V. Osvěčík [-] , A. Tříska [-] (58. F. Jašek [-] ) - D. Ledvina [-] (80. T. Hrdý [-] ) , V. Krejčiřík [-] (76. M. Osvěčík [-] )

FK Petřvald na Moravě
L. Kozelský [-] - M. Hýl [-] , D. Štverka [-] , D. Augustýnek [-] , L. Uhlíř [-] , J. Huvar [-] (88. D. Novák [-] ) , J. Macíček [-] (75. T. Fendrich [-] ) , M. Palatický [-] , J. Ciesarík [-] , R. Huvar [-] , M. Danyi [-] (69. J. Musil [-] )

ŽK: 31. F. Racko , 59. V. Osvěčík , 88. V. Trmal - 89. D. Augustýnek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: LEVINGER Milan - ZÁVODNÝ Vít, KOLARSKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích