3:4
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 13:30

16.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrovice napočtvrté vedení nad Dolními Datyněmi udržely


Branky


18. J. Cenek , 45. J. Cenek , 57. K. Rozsíval - 14. E. Ciku , 45. J. Hoffmann , 55. E. Ciku , 73. D. Gill
13

Dolní Datyně doma přivítaly Petrovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvou brankách na oboustranách

Sobotní utkání předehrávky prvního kola krajského přeboru nám nabídlo derby mezi Dolními Datyněmi, které v minulém kole prohrály v Hlubině a mezi Petrovicemi, které prohrály s Krnovem. Nyní již k samotnému zápasu.

 

To se neslo v duchu typického derby zápasu. Hra měla spád, hrálo se bez zbytečných prostojů a fotbal se určitě musel líbit. První branka přišla ve 14. minutě, kdy si míč našel velezkušený Ciku a poslal Petrovice do vedení - 0:1. Vzápěti však bylo srovnáno. Za domácí barvy se prosadil Cenek - 1:1. Šance stále přibývaly a další branky byly ve vzduchu. Nakonec se fanoušci dočkali ještě v prvním poločase. Ve 45. minutě se krásnou střelou do šibenice prezentoval kapitán Hoffmann - 1:2. Místo toho, aby šla Lokomotiva s vedením do šatny, tak hned o pár vteřin později také inkasovala gól do šatny. Opět se o to postaral Cenek - 2:2.

Počtvrté už domácí nedokázali vyrovnat

Druhá půle se nesla v podobném duchu. Měla náboj a oba celky se soustředily více na ofenzivní hru. V 55. minutě hosté opět vedli. To si přichystal míč do zakončení Ciku a podruhé v zápase se nemýlil - 2:3. Jak už ale bylo v tomto utkání zvykem, Dolní Datyně znovu vyrovnaly po pár minutách. V 57. minutě dostal míč za záda Majerczyka Rozsíval - 3:3. Stále se hrálo nahoru dolů. Rozhodující branka přišla v 73. minutě od Gilla, který napodobil kapitána a krásnou střelou vymetl horní růžek Vasilkovy branky - 3:4. Hosté se poté více zatáhli a nepouštěli domácí více do hry. Dolní Datyně již nenašly na svého soupeře recept a doma tak po nádherném zápase prohrály. Petrovice si po pěti zápasech bez bodu připisují body tři.

 

Dolní Datyně skončily po podzimu na desátém místě se ziskem sedmnácti bodů a záporným skóre 28:32. Petrovice jsou na místě jedenáctém se čtrnácti body a kladným skóre 28:27.



Sestavy


TJ Havířov - Dolní Datyně
J. Vasilko [-] - T. Gistinger [-] , J. Greger [-] (63. J. Marek [-] ) , T. Kodenko [-] , A. Kučera [-] , T. Kaduch [-] , J. Cenek [-] , K. Rozsíval [-] , D. Cileček [-] , D. Cienciala [-] (78. D. Polášek [-] ) , R. Pištěk [-]

TJ Lokomotiva Petrovice
K. Majerczyk [-] - G. Molnári [-] (86. J. Sembol [-] ) , M. Šiška [-] , E. Ciku [-] , J. Gatnar [-] , J. Hoffmann [-] , L. Alman [-] , J. Urban [-] , J. Paduch [-] , F. Juroszek [-] (88. L. Svatoš [-] ) , D. Gill [-]

ŽK: 7. D. Cienciala - 77. J. Urban , 84. L. Alman .
Hráči zápasu: D. Gill , E. Ciku .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SVOBODA Marian - OCHODEK Jiří, JURYGÁČEK René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích