Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2019 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílovec poprvé ztratil, remizoval s Pustou Polomí


Branky


14

Pustá Polom doma přivítala Bílovec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelec zkompletoval hattrick, na druhé straně se jednou prosadil Mrázek

Středeční vložené patnácté kolo krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Pustou Polomí, která v minulém kole nedohrála doma zápas s Hlubinou kvůli nepřízni počasí (dohrávka se uskuteční ve středu 4. září od 17:00) a mezi Bílovcem, který taktéž nedohrál zápas minulého kola proti Českému Těšínu (dohrávka je naplánovaná na 18. září od 17:00). Nyní již k utkání.

Jelikož se zápas odehrával přes týden, tak oba celky byly oslabeni o pár hráčů, kteří se jednoduše nemohli k utkání dostavit. Od úvodního hvizdu byli lepším týmem hosté, kteří se dostali do vedení již v 7. minutě, kdy protrhl svou střeleckou smůlu po necelých třech zápasech Střelec a poslal Bílovec do vedení – 0:1. Postupem času se hra vyrovnávala a hrálo se mezi vápny obou zúčastněných. Šance se střídaly a určitě nebyla nouze o několik zajímavých momentů. Bohužel na branku se dlouho čekalo. Nakonec nejlepší období v zápase nastalo v poslední sedmiminutovce. Ve 38. minutě nechala hostující obrana vystřelit šutéra Mrázka, který v zápase opět nastolil remízový stav – 1:1. Tento stav ale dlouho nevydržel, přesněji pouze minutu. Ve 39. minutě znovu vsítil branku Střelec a vrátil Bílovci vedení – 1:2. Když už to vypadalo, že poločas skončí o jednu branku, tak přišel ke slovu Střelec. Ve 45. minutě dostál svému jménu a již potřetí v zápase se střelecky prosadil – 1:3. Do šaten tak nakonec domácí odešli s dvougólovým mankem.

Domácí dokázali vyrovnat a vybojovali remízu

Druhá půle vyšla o dost lépe domácímu celku. A hlavně trenéru Gróffovi, kterému vyšli dvě střídání. Jedno sice bylo v prvním poločase vynucené, ale vyšlo parádně. Již ve 49. minutě střílel střídající Vítek a procedil míč až za záda Nykše – 2:3. Hosté byli mírně opaření, ale stále se hrála vyrovnaná partie. Oba celky chtěly vyhrát. Bílovec si dlouho udržoval vedení, ale nakonec ho udržet nedokázal. V 70. minutě vyrovnal svým pokusem střídající Kostera – 3:3. Hra se začala kouskovat několika fauly a Pustá Polom chtěla urvat bod za každou cenu. Nakonec při bránění neudržel nervy Adam Blucha, který v 84. minutě dostal červenou kartu za hrubé nesportovní chování, kdy úmyslně sestřelil ze strany protihráče v nepřerušené hře mimo souboj o míč. Domácí tak museli dohrávat zápas o deseti. Fotbalisté Bílovce toho ale nevyužili, a tak zápas dospěl do svého konce. Pustá Polom si tak připsala druhou domácí remízu. Bílovec poprvé v tomto ročníku ztratil body.

 

Pustá Polom v příštím kole zajíždí k derby do Háje ve Slezsku. Bílovec cestuje do Hlubiny.



Sestavy


Sport-Club Pustá Polom
V. Minařík [-] - A. Blucha [-] , A. Hubeňák [-] (70. Š. Plhák [-] ) , T. Hradský [-] , P. Pomp [-] , T. Mrázek [-] , M. Rodek [-] (27. R. Vítek [-] ) , M. Minařík [-] , P. Potůček [-] , R. Kuděla [-] , M. Blokša [-] (46. D. Kostera [-] )

FC Bílovec
M. Nykš [-] - R. Melecký [-] , M. Socha [-] , P. Střelec [-] , Z. Dresler [-] , L. Černín [-] (71. A. Dluhoš [-] ) , M. Limanovský [-] , O. Pavlík [-] , M. Mikuš [-] (66. T. Socha [-] ) , D. Dub [-] , O. Cverna [-]

ŽK: 52. A. Hubeňák , 54. M. Minařík , 59. T. Mrázek , 62. D. Kostera , 76. A. Blucha - 70. L. Černín . ČK: 84. A. Blucha .
Hráči zápasu: P. Střelec .
Počet diváků: 94. Rozhodčí: Kielar Jakub  - AR1: VOJKOVSKÝ Michael, AR2: ŠIŠTÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Ondřej Halátek
Tip experta: výhra hostů

Bílovec potvrdí roli favorita.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů