Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice doma padla po přestřelce s Brušperkem


Branky


20

Bystřice doma přivítala Brušperk

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky vstřelil nověpříchozí Malúš

Nedělní utkání čtvrtého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Bystřicí, která v minulém kole dostala čtyřku v Krnově a mezi Brušperkem, který doma padl s Dolními Datyněmi. Nyní již k zápasu.

Do utkání vstoupil lépe Brušperk, který již od začátku hrál přesně to, co potřeboval. V 16. minutě šli hosté do vedení. Po standardní situaci a centru ze strany absolvoval dobrý souboj s gólmanem Vrána, kterému míč vypadl před volného Malúše, který propálil vše, co mu stálo v cestě – 0:1. Brušperk svého soupeře zaskočil a povětšinu první půle jasně přehrával. Další branka přišla ve 31. minutě, kdy dal o sobě opět vědět Malúš. Tentokráte napřáhl zhruba ze třiceti metrů a míč nádherně zaplul do šibenice – 0:2. Hosté mohli přidat ještě jednu branku, ale tento pokus skončil na břevnu. Další větší šance už nevznikly a domácí tak šli do kabin za dvougólového manka na svého soupeře.

Pět branek během necelých patnácti minut druhé půle, Malúš zkompletoval hattrick

Hostům se povedl vstup, když již po dvou minutách navýšili vedení. Po rohovém kopu dával míč pod sebe Polášek na Váňu, který míč poslal na Cigánka, který se pověsil do vzduchu a nůžkami nedal gólmanovi šanci – 0:3. Hosté se až moc uklidnili a toho využili domácí. V 50. minutě se po standardní situaci prosadil Krezelok – 1:3. Hned o šest minut později už to bylo jen o gól. Při snaze odehrát míč do bezpečí uklouzl jeden z obránců hostí a Liberda nabídnutou šancí nepohrdl – 2:3. Vzápětí, přesněji v 57. minutě, si navedl Polášek míč na střelu, kterou ještě gólman stačil vyrazit, ale jen pouze k Malúšovi, který ho doklepl do odkryté svatyně a zkompletoval tak hattrick – 2:4. Když už si hosté mysleli, že definitivně odstřihli svého soupeře, tak přišla další branka. V 59. minutě se opět prosadili domácí po standardní situaci, tentokráte to byl Baron – 3:4. Během pouhých patnácti minut druhé půle mohli diváci vidět pět branek. Další však bohužel nepřišli. Domácí měli velkou šanci na vyrovnání, ale hosty podržel gólman Pacanovský. Naopak ti mohli ještě vstřelit další branky z brejků, ale to se jim nepovedlo. Zápas dospěl do svého konce a Brušperk si připisuje první tři body. Bystřice má na kontě zatím pouhý bod.

 

Bystřice hraje ve vložném 15. kole doma s Hlubinou. Na Brušperk čekají doma Petrovice.



Ohlasy k zápasu



SK Brušperk
Ondrej Hančín ml., asistent trenéra: “Chtěl bych kluky pochválit za to, že konečně odbojovali utkání a vrátilo se nám to v podobě tří bodů. Hráli jsme to, co jsme chtěli a domácí jsme nepouštěli do žádných akcí. Dali jsme dvě branky a zaslouženě jsme po první půli vedli. V kabině jsem klukům říkal, že je to nejzrádnější výsledek a že domácí budou hrát za jakéhokoliv stavu. Přesto se nám podařilo zvýšit vedení a myslel jsem, že už bude klid. Pak přišla jedna standardka a podklouznutí a bylo to jenom o gól. Z naší strany jsme nepochopitelně znervózněli a přestali hrát. Přesto jsme dali na 2:4, a tak jsem si říkal, že už konečně bude klid, ale hned vzápětí další standardka a znovu to bylo jen o jednu branku. Nakonec jsme to dohráli a podržel nás Pacanovský, když chytil tutovku domácích. Ještě jsme mohli z brejků přidat dvě-tři branky, ale jsme rádi za vydřené tři body a odrazíme se k lepším zítřkům.“



Sestavy


TJ Bystřice
J. Galusík [-] - I. Martinčík [-] , F. Buryan [-] (46. D. Králíček [-] ) , M. Pěla [-] , J. Staniek [-] (46. L. Teofil [-] ) , M. Teofil [-] , A. Liberda [-] (85. D. Zoubek [-] ) , L. Baron [-] , J. Rusz [-] (78. T. Kisza [-] ) , D. Kantor [-] , B. Krezelok [-]

SK Brušperk
O. Pacanovský [-] - J. Malúš [-] , D. Vrána [-] (70. N. Sýkora [-] ) , M. Váňa [-] (89. J. Jurásek [-] ) , V. Šimon [-] (86. F. Demko [-] ) , R. Polášek [-] , J. Blahut [-] , L. Bartoš [-] , K. Neumann [-] , P. Zajac [-] , D. Cigánek [-] (79. J. Čejka [-] )

ŽK: 7. M. Teofil , 18. A. Liberda , 60. L. Teofil - 42. D. Cigánek , 75. P. Zajac .
Hráči zápasu: J. Malúš .
Počet diváků: 219. Rozhodčí: SZWED Marek - SVOBODA Marian, VOJKOVSKÝ Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Chryczyk

Expert: Petra Magrlová
Tip experta: výhra hostů

Bystřice prodlouží svou černou sérii. Brušperk si odveze všechny body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů